Gazete Vatan Logo

Kalp Atışı 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı 19. yeni bölüm dün akşam yayınlandı. Son bölümde Nazlı ve Ali Asaf arasında geçenler şaşırttı. Kalp Atışı izleyicileri yeni bölümün fragmanını merak ediyor. Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı 19. bölümünde Nazlı, Ali Asaf'tan ne gizlediği ortaya çıkacak. Kalp Atışı 19. yeni bölümünde abla ve kardeş arasındaki bağ da güçlendi. Kalp Atışı son bölümünde izleyicisine heyecan dolu sahneler izletti. Kalp Atışı izleyicisi 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı m? arayışını başladı. Fakat Kalp Atışı 20. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Yıllar sonra abla kardeş arasındaki o güçlü bağ yeniden kurulmuştur. İpek artık Eylül’le beraber yaşamaya başlar. Diğer tarafta Nazlı’nın paylaştığı büyük sır Ali Asaf için beklenmedik bir sürprize dönüşür. Nazlı’nın “Onu kurtar” dediği ve Ali Asaf’ın ellerine bıraktığı kimin hayatıdır? O güne kadar hayatı mücadele içinde geçen Eylül ise bu kez aşkı için savaşmaktadır. Güllerle süslenmiş yer o sihirli soruyu bir kez daha sordurur ona. Cevap bazıları için büyük hayal kırıklığı olacaktır.

KALP ATIŞI 19. BÖLÜM FRAGMAN