Gazete Vatan Logo

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar 456. bölümde Hüsnü, Rıza baba sayesinde biriyle tanıştı. Arka Sokaklar yeni bölümde Mesut ise yine ekipten gizli bir işe kalkıştı. Arka Sokaklar 457. bölüm fragmanı ise dün akşam yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar 456. yeni bölümünde Rıza baba ve Hüsnü, Mesut'un gözlemeye başlarlar. Arka Sokaklar yeni bölümde Mesut yine herkesten habersiz kendi kafasına göre iş yapacak ve Cantekin'i kaçıracak. Arka Sokaklar 456. bölümde Rıza baba sayesinde Hüsnü'ye yeni eş mi gelecek merak konusu...Arka Sokaklar 457. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 457. bölümde neler olacak?

ARKA SOKAKLAR 457. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 456: BÖLÜM FRAGMAN

Mesut, Cantekin’i kaçırdığıyla ilgili renk vermez. Cantekin’i, Özel Harekat’tan eski arkadaşı Hilmi’ye emanet eder. Turan’ın adamları durumdan haberdar olmuştur ve Hilmi’yi kaçırırlar. Rıza Baba, Hilmi’nin eski bir PÖH olduğunu öğrenince Mesut’tan şüphelenir. Hüsnü de, Mesut’un olayla ilgisi olduğunu düşünür ve gözler Mesut’a çevrilir.Nazike, Ayla’ya Hüsnü’nün yalnızlığından bahseder ve kadınlar kafa kafaya verip Hüsnü’yü biriyle tanıştırmaya karar verirler. Ayla, emniyetten emekli, kocasını kaybetmiş olan Baş Komiser Gonca’yı Hüsnü’yle tanıştırmaya karar verir. Rıza’ya da durumu anlatır ve aracı olmasını ister.

Haberin Devamı