Gazete Vatan Logo

Cinsel organı 90 santimetreye ulaştı!

Doğu Afrika ülkesi Kenya'da yaşayan bir genç, cinsel organı yaklaşık 90 santimetreye ve 5 kilogram ağırlığına ulaşınca küçültmek için bıçak altına yattı

Cinsel organı 90 santimetreye ulaştı!

İngiliz The Mirror Gazetesi'nin haberine göre; Horace Owiti Opiyo isimli genç adam , 2006 yılında cinsel organında bir kist olduğunu fark etti, bir yıl sonra ise ameliyat oldu. Ancak geçirdiği operasyonun ardından cinsel organı büyümeye devam etti ve neredeyse 1 metreye ulaştı.

FİL HASTALIĞI TEŞHİSİ KONULDU

Opiyo, bu durumu yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldı. 20 yaşındaki gence 'fil hastalığı' teşhisi kondu. Bu durum sivrisinek ısırığı sonucu kan dolaşımına larva girmesiyle oluşuyor. Larva parazit solucanlarına dönüşüyor ve vücudun boşaltım sistemini tıkayarak, şişmeye neden oluyor.

HAYATI NORMALE DÖNDÜ

Tekrar ameliyat olmaya maddi gücü yetmeyen ve bitkisel tedavilerle derdine derman bulamayan Opiyo'nun imdadına sosyal medya yetişti. Bir komşuları Facebook'ta Opiyo'nun fotoğraflarını ve hikâyesini paylaşınca, Kisumu bölgesi valisinin eşi duruma el attı. Jaramogioginga Odinga Hastanesi doktorları iki operasyonla Opiyo'nun hayatını normale döndürmeyi başardı.

'TÜM AĞIRLIK GİTTİ'

Bir aile kurmak istediğini söyleyen Opiyo, "Uyandığımda vücudumun çok hafif olduğunu görünce hayrete düşüyorum. Tüm ağırlık gitti. Şimdilerde yüzüyorum. Önceden durumum nedeniyle su kenarına bile yaklaşamıyordum. Artık koşabiliyorum, futbol oynayabiliyorum" dedi.

Haberin Devamı