Gazete Vatan Logo
Magazin Eliz Sakuçoğlu'ndan flaş karar! Gidiyor...

Eliz Sakuçoğlu'ndan flaş karar! Gidiyor...

Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu (33) ile iş adamı Hakan Sabancı’nın (26) ilişkisi 15 gün sürmüş ve çift yollarını ayırmıştı. Ayrılık sonrası Eliz Sakuçoğlu tatile çıkmaya karar verdi.

Eliz Sakuçoğlu'ndan flaş karar! Gidiyor...

Morali bozuk olan Eliz Sakuçoğlu’nun kendisine uzun bir tatil programı yaptığı öğrenildi. Sakuçoğlu’nun, Amerika’da bir ay kalıp sonra da Uzakdoğu turuna çıkacağı konuşulanlar arasında.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Eliz Sakuçoğlu paylaşımının altına: ‘Küllerinden yeniden doğmak, zümrüdü anka kuşu misali.Yanarsın, yıkılırsın ama tekrar doğarsın, kendin dibe vuracaksın, kendin iki elinle - ayakların yere sağlam basacak kuvvetle ayağa kalkacaksın.Küllerinden, yeni bir sen yaratacaksın.Yandığın zaman kesinlikle korkma, asla da vazgeçme yoksa doğumun gecikir.Belki canın çok yanacak, sancılı bir dönemden geçeceksin.Belki duracaksın kısa bir süre, sonra silkeleneceksin, atacaksın üzerinde ki tüm külleri, ve hayata kocaman bir adım atacaksın. Bir bak nasıl, başka bakacaksın dünyaya, dimdik, arınmış olarak. Friedrich Nietzsche demiş ki; Kendi alevlerinizde yanmaya hazır olmalısınız, önce kül olmadan, kendinizi nasıl yenileyebilirsiniz’ notunu düştü.