Gazete Vatan Logo

Barda adamın kalçasına dokundu ve...

Dubai'de içki içmekten hapse giren İngiliz turist, barda yanlışlıkla bir adamın kalçasına dokunduğu için ikinci kez hapse girmekle karşı karşıya.

Barda adamın kalçasına dokundu ve...

"İşimi kaybettim, borç içindeyim, cezaevine gidebilirim ve bütün bunlar iki günlük konaklama için ... inanılmaz. Hâlâ şok içindeyim bunların gerçekten olmasına..." Bu sözler Dubai'de 'nezaketsiz' bir davranışından ve alkol almasından dolayı bir ay hapis cezasına çarptırılan İngiliz bir turiste ait.

Olanlar karşısında halen şok içinde olduğunu söyleyen ve Dubai'de gözaltında tutulan elektrik teknisyeni Jamie Harron'a bir şok daha geldi.

"ADAMIN KALÇASINA YANLIŞLIKLA DOKUNDUM"

27 yaşındaki Harron, barda bir adamın kalçasına dokunmaktan dolayı 3 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya... Harron bunu, içkiyi dökmekten kaçınmak için yaptığını söylüyor.

Bir sözcüye göre, Harron, temmuz ayında tutuklandıktan sonra Rock Bottom Bar'da alkol aldığını fakat kaba davrandığı iddialarını reddetti.

Harron'un avukatları itirazda bulundu ve 22 Ekim Pazar günü davalardan en az birinden bir karar bekliyorlar.

Genç adamın Al Barsha cezaevinde genel ahlak kurallarına aykırı davranmasından dolayı beş gün boyunca gözaltında tutulduğu daha sonra kefalet ve pasaportuna el konarak serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Harron söylenene göre, o zamandan bu yana işini kaybetti ve 30.000 Sterlin'den fazla para harcadı.

Bir Dışişleri Bakanlığı ofis sözcüsü: "Temmuz ayında Dubai'de tutuklandıktan sonra temas kurduk. Konsolosluk yardımı sağlıyoruz." dedi.