Gazete Vatan Logo
Magazin Sinan’a çok kırgınım!

Sinan’a çok kırgınım!

Nez, Sinan Akçıl’a çok kırgın olduğunu söyledi. Şarkıcı kırgınlığını şu sözlerle anlattı: “Klip çekerken aramız çok iyiydi. İş bitti arkadaşlık bitti. Ben bu camiada arkadaşlık var diyordum ama büyük konuşmuşum”

Sinan’a çok kırgınım!

Sinan Akçıl geçtiğimiz günlerde ‘İyi Değilim’ parçasına klip çekmişti. Akçıl’a klipte Nez’in bir mağazada görüp keşfettiği Funda Bostanlık eşlik etmişti. Duymayan Kalmasın’a konuk olan Nez, arkadaşına kırgın olduğunu söyledi. Şarkıcı, “Sinan’a çok kırgınım. Klip çekerken aramız çok iyiydi. İş bitti arkadaşlık bitti. Ben bu camiada arkadaşlık var diyordum ama büyük konuşmuşum” ifadelerine yer verdi.

Bir daha evlenmeyeceğim

Eylem Server Ünüvar’la Kasım 2016’da nikah masasına oturan Nez, geçtiğimiz haftalarda boşanma kararı almıştı. Şarkıcı konuyla ilgili şöyle konuştu: “2,5 ay İngiltere’de onunla birlikte yaşadım. 6 aydır İstanbul’dayım. Büyük bir yalnızlıktı benimki. Ben de arkadaş kalalım bu evlilik değil dedim. Hala seviyorum ama başka türlü seviyorum. Mutlu olmasını istiyorum. İnşallah iyi birini bulur.” Başından 3 kez evlilik geçen Nez, bir daha evlenmeyeceğini de belirtti.