Gazete Vatan Logo

Naim Süleymanoğlu’nu kurtaran sır donör!

5 gün önce karaciğer nakliyle yeniden hayata dönen Naim Süleymanoğlu’na ikinci kez can veren donör adeta bir sır gibi saklanıyor.

Naim Süleymanoğlu’nu kurtaran sır donör!

Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede, aranan uygun donörün bulunmasının ardından karaciğer nakli ile sağlığına kavuştu. İstanbul Ataşehir Memorial Hastanesi Karaciğer Nakli Merkezi’nde yapılan 8 saatlik başarılı operasyon sonucunda organ bağışı ile hayata tutunan Süleymanoğlu’na can veren donörün kimliği ise hâlâ sır gibi saklanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da özel olarak ilgilenip, hasta yatağında ziyaret ettiği Naim Süleymanoğlu kimliği belirsiz donörü annesi Hatice Süleymanoğlu’ndan bile gizledi.

‘YAKIN BİR ARKADAŞI’

Gazete Habertürk’ten Sevgi Çavuşoğlu'nun dün telefonla ulaştığı Süleymanoğlu’nun annesi, “Naim hastanede. Ameliyat oldu. Ancak karaciğerini veren kişiyi ben de bilmiyorum” diye konuştu. Naim Süleymanoğlu ile karaciğerini paylaşan donör, iddialara göre Süleymanoğlu’nun aynı zamanda yakın bir arkadaşı. Kimliği açıklanmayan donörün kim olduğunu ise yine iddiaya göre doktorlar dışında sadece ağabey Muharrem Süleymanoğlu ve Naim Süleymanoğlu’na refakatçilik eden samimi bir arkadaşı biliyor.

Haberin Devamı