Gazete Vatan Logo

Ünal Yeter kimdir?

Ünal Yeter kimdir? sorusu gündeme bomba gibi düştü. Yeni sezonuna başlayacak olan Güldür Güldür Show'da artık Şevket Çoruhlu yerine Ünal Yeter olacak. Peki Ünal Yeter kimdir? Hayatı, eğitimi, yer aldığı projeler nelerdir? İşte merak edilenler...

Ünal Yeter kimdir?

Ünal Yeter kimdir? sorusunun cevabı gündemde sıkça araştırılıyor. 11 Ekim Çarşamba günü yeni sezonuna başlayacak olan Güldür Güldür Show'da Şevket Çoruhlu yerine Ünal Yeter olacak. Peki Ünal Yeter'in merak edilen hayatı nasıldır?

ÜNAL YETER KİMDİR?

40 yaşında olan Ünal Yeter komik tavırları ile ünlenmiştir. Oyunculuk bölümü mezunu olan Yeter, eğitim aldığı süre içinde de pek çok tiyatro oyununda sahne almıştır. TV izleyicisi ile ilk defa 2007 yılında 'Hakkını Helal Et' adlı dizi ile tanıştı. Ünal Yeter, 2 Haziran 1977'de Samsun'da dünyaya geldi. Evli ve bir kız çocuk babasıdır. 2009 yılında yayınlanan Aile Reisi adlı dizide ise Mesut karakterine hayat vermiştir.

'Türk Malı', 'Nuri' ve 'Türk'ün Uzayla İmtihanı' adlı dizilerden sonra 'Muhteşem Yüzyıl' dizisine dahil olarak hayranlarını biraz olsun şaşırtmayı başarmıştır. Ünal Yeter bu dizide Afife Hatun'un yardımcısı Kiraz Ağa rolünü üstlenmiştir. 2014 yılında yayınlanan 'Galip Derviş' dizisinin senaryosunu da kendisi yazmıştır. 'Geym Of Bizans' filminde de rol alan oyuncu dizilerdeki şaşkın kimliği ile olay yaratmaktadır.
'Altınsoylar' dizisi ile yeniden hayranları ile buluşan Ünal Yeter, dizide Muhiddin Bey'in damadı rolündedir. Gülsüm yani Şebnem Bozoklu'nun eşini canlandırmıştır.

Haberin Devamı