Gazete Vatan Logo

Ünlü sporcunun seks skandalı! 'Takım arkadaşlarıyla...'

Penthouse dergisinin eski güzellerinden Belinda Medlyn, Ragbi oyuncusu Bodene Thompson ile yaşadığı cinsel birliktelikle gündemde...

Ünlü sporcunun seks skandalı! 'Takım arkadaşlarıyla...'

Eski striptizci ve Penthouse dergisinin seksi kızlarından Belinda Medlyn Ulusal Ragbi Ligi (URL) oyuncusu Bodene Thompson ile yaşadığı cinsel birlikteliği anlattı.

Birbirlerine attıkları mesajlara varana kadar açıklayan Medlyn, Thompson ve takım arkadaşları ile düzenli olarak grup seks yaptıklarını da iddia etti.

Gazetevatan'ın haberine göre, İç çamaşırı modeli ve eski striptizci olan Belinda Medlyn, Yeni Zelanda Ragbi liginin yıldızı Bodene Thompson ile ilişkilerinin 2014 yılında sosyal medya üzerinde mesajlaşmayla başladığını belirtti.

Çift daha sonra Medlyn'in iddiasına göre takımın oteli ve özel dairelerinde Thompson'un takım arkadaşlarının da yer aldığı 5 gizli grup seks partilerine katıldı.

Ancak bu 2015 Warriors ve Bulldogs maçının arifesinde, Medlyn'in Thompson'dan olan küçük oğulları Hendrix'e hamile kalmasına sebep olacak bir toplantıydı.

Ve şimdi çift, oğulları üzerinden şiddetli bir maddi savaşın ortasındayken Medlyn, ilişkilerinin samimi ayrıntılarını ve URL'nin iğrenç seks kültürünü The Daily Telegraph'a açtı.

Haberin Devamı

Medlyn, Thompson'dan gelen grup seks tekliflerini içeren bir dizi mesajı da paylaştı. Mesajlarda Thompson, kız arkadaşının beğendiğini seçmesi için takım arkadaşlarının fotoğraflarını da göndermiş.

Medlyn'in, Ebeveynlik ödemelerine geç kaldığını iddia ettiği Thompson'dan daha fazla istediği için kendisiyle büyük bir kavganın içinde...

Ancak Thompson'un avukatı Daily Telegraph'a bir kuruş borcu olmadığını söyledi ve bu iddiaları reddetti.

Thompson şimdi dansçı Kaea Pearce ile ilişki yaşıyor.