Gazete Vatan Logo

26 kadın MHP’den istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Dinar İlçe Teşkilatı üyesi 26 kadın, partiden istifa etti. Dinar’da MHP'den istifa edenlerin sayısı 133’e ulaştı

26 kadın MHP’den istifa etti

Geçtiğimiz haftalarda Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve belediye meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu 107 kişi düzenledikleri basın toplantısıyla, partilerinden istifa ettiklerini açıklamıştı. MHP Dinar ilçe teşkilatına kayıtlı Başkan Acar’ın eşi olan Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar ve beraberindeki 25 kaıdn düzenledikleri tören ile MHP’den istifa etti. Başkan Acar ve MHP Dinar eski İlçe Başkanı İbrahim Acar'ın da katıldığı toplantıda, MHP'den istifa eden 26 kadın dilekçelerini MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'na gönderdi.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Acar istifalarla ilgili şunları söyledi:

“21 Ağustos’ta belediye meclis üyelerimizle birlikte istifa ettik. Benimle birlikte eski ilçe başkanımız, ilçe yönetimimiz ve yeni yönetimden 13 kişi istifa ettiler. Daha sonra 51 kişi de düzenledikleri toplantıyla istifa ettiler. Şu anda burada bulunamayan bayanlarımızın da çoğu istifa dilekçelerini verdiler. Önümüzdeki hafta da Dinar merkezde 100 kişinin de istifa edeceği düşünülüyor. Bu ülke bizim bu Dinar bizim her yaşayan kişinin bu ülkeye vefa borcu var. Biz ülkemizi ve memleketimizi çok seviyoruz. Hizmet yönünden ileri ki günlerde durum neyi gösteriyorsa arkadaşlarımızla davamıza, vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz."

Haberin Devamı