Gazete Vatan Logo

Batman’dan iki acı haber

Batman’ın Sason ilçesinde bulunan Acıtepe bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında yola daha önceden PKK’lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcı dün sabah saat 07.45 sıralarında infilak ettirildi.

Batman’dan iki acı haber

Saldırıda 37 yaşındaki Uzman Çavuş Gürcan Kepekçi ve 27 yaşındaki Jandarma Özel Harekat Uzman Onbaşı Şahan Sezer şehit oldu. Sezer’in acı haberi Samsun’un Bafra ilçesindeki baba evini yasa boğdu. Acı haber baba Hasan ve anne Emine Sezer’e yetkililer tarafından verildi. Şehidin ailesinin bulunduğu sokağa ve eve Türk bayrağı asıldı. Gürcan Kepekçi’nin Kahramanmaraş’taki baba ocağına da ateş düştü. Acı haberle yıkılan Nigar Kepekçi’yi yakınları teskin etmeye çalıştı. Haberi duyan şehidin yakınları ve komşuları Türk bayrağı asılan eve akın etti. 7 kardeşi bulunan ve babası Milcan’ın da daha önce vefat ettiği belirtilen şehit Gürcan Kepekçi, 5 yıldır TSK’da görev yapıyordu.

Anne, babam hangisi?

Şehitler için düzenlenen uğurlama töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gürcan Kepekçi’nin cenaze törenine 7 ayık hamile eşi Yasemin ve 3 yaşındaki oğlu Efe katıldı. İki şehit cenazesinin alana gelmesiyle minik Efe’nin annesine, “Anne benim babam hangisi?” diye seslenmesi herkesi gözyaşlarına boğdu.

Haberin Devamı

Göreve 1 hafta önce başlamıştı

Şehit Şahan Sezer’in 2 kardeşinin olduğu ve göreve 1 hafta önce başladığı öğrenildi.