Gazete Vatan Logo

Kayıpları sildik, süpürdük

Havacılık sektörü yüzde 5 büyürken, THY’nin yüzde 15’ler mertebesinde söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Son çeyrekteki geri dönüşümüzle 1 yıl içinde oluşan kayıpları sildik, süpürdük” dedi

Kayıpları sildik, süpürdük

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, çift hanelerle ve yüzde 15-16’lar mertebesinde büyüdüklerini, geçen yıla gelene kadar büyüme hikayesinin böyle sürdüğünü belirterek, “Yaşadığımız zorluklara rağmen yine yolcu sayımızı yaklaşık 1.5 milyon artırmayı geçen yıl bile başardık. Son çeyrekteki geri dönüşümüzle 1 yıl içinde oluşan kayıpları sildik, süpürdük” dedi.

Aycı, aidiyet bilinciyle çalışan THY ailesini tebrik ederek, şirketin geri dönüşünün, Türk sivil havacılığının yeniden yükselişinin başladığını vurgulayarak, bunun sürdürülebilir olmasının önemine değindi. Gelecekte zor günlerin de yaşanabileceğine dikkati çeken Aycı, şöyle devam etti: “THY reklamında da söylediğimiz gibi ‘Bir ülkenin, bir şirketin yolculuğu zorludur. Bu yolculukta fırtınalar vardır. Bu yolculukta bulutlar vardır. Yağmurlar vardır, şimşekler vardır, yıldırımlar vardır ama gün olur, zaman gelir el birliğiyle, kol kola, yürek yüreğe, omuz omuza kalplere dokunarak, o yıldan çıktığımız gibi birlikte oluruz, birlikte aşarız, birlikte planlarız, birlikte gerçekleştiririz.”

Haberin Devamı

Ayda 4 bin TL Harcayan 6 yurt içi bilet alabilir

Garanti Bankası CEO’su Fuat Erbil de tüketicilere yoğun bir şekilde ulaşan THY ile yaptıkları iş birliğinin başarılı bir şekilde devam etmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Erbil, THY’nin dünyada bir gurur vesilesi olduğunu dile getirerek, “Yeni kampanyada, ortalama aylık 4 bin lira harcayan bir kart müşterimiz, bir sene içinde kabaca 3 defa yurt içi gidiş-dönüş bilet alma hakkına sahip oluyor. Yani 4 bin liralık aylık, düzenli kredi kartı harcaması 6 tek yönlü yurt içi bileti demek” diye konuştu.

1 liraya 2 mil

THY’nin yolcu sadakat programı Miles&Smiles kapsamında bazı markalar ile güç birliğine gittiği kampanya tanıtıldı. THY ile Garanti Bankası ortak markalı “Miles&Smiles” kredi kartı, CarrefourSA, Arçelik, Watsons, TeknoSA, Enterprise, Opet ve Beko’da yapılan alışverişlerde harcanılan her 1 liraya 2 mil, Rixos Otelleri’ndeki konaklamalarda 1 liraya 4 mil kazandıracak. Kampanya bu yılın sonuna kadar yürürlükte kalacak. İlker Aycı, kendi sektöründe lider markalarıyla Garanti Bankası öncülüğünde yaptıkları iş birliğini ileri noktaya taşıdıklarını söyledi.

Haberin Devamı