Gazete Vatan Logo

Belediye başkanlarını çağırdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il ve ilçelerdeki çalışmaları hakkında bilgi almak ve 26-30 Ağustos’ta Çanakkale’de düzenlenecek “Adalet Kurultayı” ile ilgili değerlendirmeler yapmak üzere partisinin belediye başkanlarını Ankara’da topluyor.

Belediye başkanlarını çağırdı

CHP’li belediye başkanları bugün bir otelde düzenlenecek toplantı için Ankara’ya çağrıldı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayacak toplantıda, belediye başkanları çalışmaları hakkında bilgi verecek. Kılıçdaroğlu’nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması üzerine Ankara’dan İstanbul’a yaptığı 25 gün süren yürüyüşün de değerlendirileceği toplantıda, Maltepe’de gerçekleştirilen miting ve halk tabanındaki yansıması da masaya yatırılacak. Toplantıda, ana muhalefet partisinin 26-30 Ağustos’ta Çanakkale’de yapacağı “Adalet Kurultayı” da ele alınacak. 5 gün sürecek kurultayda belediyelerin alacakları görevler belirlenecek.

Yürüyüş kitapçığı

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması üzerine Ankara Güvenpark’tan başlayarak İstanbul’da tamamladığı 25 günlük yürüyüş kitapçık haline getirildi. Yürüyüşten fotoğrafların da yer aldığı 88 sayfalık kitapçıkta, Kılıçdaroğlu tarafından kaleme alınan bir yazı da bulunuyor.

Haberin Devamı