Gazete Vatan Logo

Burçlarına göre en baba hediyeler

Bir güne sığmayacak duygular vardır. Güzel bir fırsat olan ‘Babalar Günü’nde, babalarımıza ne yapsak azdır biliyoruz. Gelin hep birlikte babalarımıza yapacağımız sürprizleri burçlarına göre seçelim ve biraz da onları tanıyalım...

Burçlarına göre en baba hediyeler

KOÇ

Koç babası zor bir insandır. Spora düşkünlükleri ile tanınırlar. Giyim tarzından konuşmasına, düşüncelerinden davranışlarına kadar her şey kusursuzdur. İlişkilerinde mantığa yer yoktur ve kalplerinin sesini dinlerler. Zaman kavramı onlar için değersiz bir olgudur ve yaşamla hep yarış halindedir. Kendi doğrularıyla yaşayan bu kişileri anlamak kolay olmasa da birlikte yaşamak zevklidir. Doğuştan sahip oldukları çocuksu ruhları, onları iyi bir babadan çok, iyi bir arkadaş konumuna getirir. Onlara; kayak takımı, spor ayakkabıları, eşofmanlar veya değerli bir kol saati hediye edebilirsiniz.

BOĞA

Ciddi ve sakin yapıları ile iyi bir aile reisi olmaya adaylar. Son derece sabırlı, pratik ve çözümleyicidirler. Doğuştan baba özelliklerine sahip oldukları için muhakkak baba olmaları gerekmez. Çevresindeki her çocuğa gerçek bir şevkat gösterir. Yüksek standartta yaşadıkları için, konforlu bir hayata hiçbir zaman “hayır” demezler. En büyük amaçları; sevdikleri ile birlikte, duygu dolu anlar yaşamalarıdır. Onlara bu özel günlerinde, çok sevdikleri bir kitap, deri bir cüzdan, elektronik oyunlar, onları rahat ettirecek aksesuar niteliğinde eşyalar, örneğin bir kuş tüyü yastık alabilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER

Hareketli ve değişken yapılarıyla dikkat çekmemeleri mümkün değildir. Sonsuz bir öğrenme isteği içinde oldukları için çevrelerine kayıtsız kalamazlar. İkizler babası dünyanın en tatlı kişisidir. Çocukları büyüdükleri zaman bile onlara arkadaş muamelesi yaparlar. Sürekli babaları ile beraber olmak isteyen çocukları onu her zaman yanlarında bulamayabilirler. Çünkü sürekli seyahat etmekten hoşlanırlar. Ona en çılgın hediyeleri alabilirsiniz. Spor ayakkabılar, kaliteli bir güneş gözlüğü, renkli tişörtler, kot pantolon ve bir seyahat çantasına “hayır” demezler.

YENGEÇ

Sakin ve dengeli yapıları onları bulundukları ortamın en sevilen kişisi haline getirir. Sevilen ve aranılan insanlardır. Bulundukları ortamın şartlarına çok çabuk uyum sağladıkları için, asla şikayet etmezler ve edenlerden de hoşlanmazlar. Aile kavramı çok fazladır. İyi bir baba ve iyi bir eştir. Çocuklarına düşkün oldukları için, koruma içgüdüleri her zaman ataktadır. Alıngan oldukları için de kırıldıkları zaman kapılarını çok çabuk çevrelerine kapatırlar. Çevresine hep yararlı olmak istedikleri için de çoğu kez yanlış bir şekilde kullanılırlar. Babalar Günü’nde ona alabileceğiniz en güzel hediyeler; anılarını saklayabileceği küçük resim albümü, ipek bir pijama, klasik sallanan koltuk, değerli bir tablo, sigara tabakası ve bir kravat olabilir.

Haberin Devamı

ASLAN

Yaşamı kucaklayan bu görkemli insan yaşantınızın en değerli kişisi olduğu için, ona vereceğiniz her şey özel olmalıdır. Ben egosu çok güçlü olduğu için, yaşamlarında imkansızlık diye bir şey yoktur. Gösterişi ve lüksü severler. Evleri ve yaşantıları görkemli olduğu için en pahalı şeyleri elde etmekte ustadırlar. Bir Aslan babayı memnun etmek kolay değildir. Yaşamda her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünür ve küçük şeylerle asla mutlu olmaz. Bu güzel günde en pahalı aksesuarlara, deri bir çizmeye, kristal şarap kadehlerine, antika bir saate, ipek bir gömleğe, altın kol düğmelerine ve aklınıza gelen her türlü kaliteli şeye “hayır” demez.

Haberin Devamı

BAŞAK

Yaşama sade bakan doğal ve samimi kişilerdir. Onlarla yaşamak kolay değildir. Disiplin duygusu içinde yaşadıkları için, birlikte oldukları kişilerin de yaşam düzenlerine karışırlar. Çocuklarını en iyi koşullarda yetiştirmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Çocukları onların düzenlerinden sıkılsa bile en küçük sorunlarında yanlarında, babalarını görmekten keyif alırlar. Ona hediye edebileceğiniz şeyler: Değerli bir kol saati, klasik fakat ünlü bir marka parfüm, küçük elektronik el oyunları, güzel bir müzik seti ve klasik bir gömlek.

TERAZİ

Dengeli oldukları söylense de her zaman bunun tersini yaparlar. Çünkü ünlü dengelerini koruma uğruna verdikleri savaş onları huysuz ve kaprisli yapabilir. Her zaman her şeyin en iyisini arzu ederler ve yaşamda elde edemeyecekleri şey yoktur. Aile reisi olarak mükemmel bir baba ve eştir. Çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmenin yollarını ararlar. Sanatçı bir kişiliğe sahip oldukları için çocuklarının da bu yönde duyguları olmasını beklerler. Babalar Günü’nde onu mutlu eden hediye şık bir kol saati olur.

Haberin Devamı

AKREP

Derin bir duygu insanıdırlar. Olaylara güçlü bir mantıkla yaklaştıkları için, onlara her konuda güvenilir. Çekicilikleri efsanevidir. İyi fakat sert bir babadır. Onlardan güçlü bir kişilik, yaşama karşı dayanıklı olmalarını bekler. Asker ruhu taşıyan Akrep bir baba için güçlü olma duygusu çok önemlidir. Çocuklarının sorunlarını anında çözmez ve kendi başlarına bırakıp uzaktan takip ederler. Babalar Günü’nde ona bir av tüfeği, deri bir evrak çantası, sert bir traş losyonu, güzel bir ajanda, deriden yapılmış her türlü eşyayı hediye edebilirsiniz.

OĞLAK

Ketum ve ciddi tavırları ile tanınan bir Oğlak erkeğinin yumuşacık bir kalbi vardır. Dışardan görünen görüntüsünün altında çekingen ve duygusal bir kişilik yatar. Aklı başında ve güvenilirdir. Çevresinde olup bitenleri, mantık çerçevesinde gözlemler. Aile kavramları çok önemlidir ve klasik bir anlayışları vardır. İyi bir babadırlar. Fakat soğuk bir yaklaşım tarzları olduğu için, daima çocukları ile aralarında belli bir mesafe vardır. Onlara yaşamı erken öğretmek için çabalarlar. Oğlak babaya armağan edebileceğiniz hediyeler; klasik bir kol saati, koyu renkli kaliteli bir gömlek, deri bir evrak çantası, tütün kokan bir parfüm, bir resim çerçevesi olabilir.

KOVA

Zeki ve akıllı kişilerdir. Yaşamı asla şakaya almazlar. Olayları akıllıca değerlendirdikleri için anlaşılması zor kişilerdir. Çocuklarla arası daima iyidir. Ona verebileceğiniz hediyeler arasında yeni çıkan elektronik bir alet, son teknoloji ile üretilmiş bir telefon ve kol saati, orijinal bir ev aksesuarı, bir seyahat çantası ve kaliteli bir güneş gözlüğü var.

YAY

Neşeli ve yaşamla bu kadar barışık bir kişiyi bulmak çok zordur. Bir Yay erkeği ile yaşamak çok kolay görünse de çoğu kez ilişkileri olumsuz biter. Ancak çok iyi bir babadır. Yaşam boyunca çocukları ile arkadaş gibi olurlar. Onların hiçbir isteklerine “hayır” demezler ve kendilerine güvenen güçlü çocuklar yetiştirirler. Babalar Günü’nde ona hediyeniz büyük bir bavul, güneş gözlüğü, dağ ve deniz sporları yapabileceği malzemeler, göz dolduran takılar, renkli tişörtler olabilir.

BALIK

Duygusal ve merhametli Balık erkeği için anılar çok önemlidir. Sevdiklerine ve yakınlarına çok bağlıdır. Duygusal bir baba ve iyi bir eş olurlar. Çocuklarının her türlü ihtiyaçlarını önemser ve dikkatlice takip ederler. Babalar Günü’nde ona hediye edebileceğiniz en güzel şey; olta takımı, küçük bir tekne gezisi, bahçe işleri yapabilmesi için malzeme, balkonunda kullanması için bir şezlong, değerli bir duvar tablosu, ipek bir kravat, gümüş bir künyedir.