Gazete Vatan Logo

2017'de Oğlak burcunu neler bekliyor

Plüton burcunuzda yıllarca yapacağı yolcukta emin adımlarla ilerlerken, bir çok sorunlarınızla baş etmeyi artık öğrendiniz. Mistik bir şekilde yaklaşacağınız farklı bir yıl sizi bekliyor.

2017'de Oğlak burcunu neler bekliyor

Geçen yıl, daha bireysel davranışlar içindeydiniz. Profesyonel yaşamdaki konumunuz geçen yılın sonlarına doğru değişmeye başladı. Aynı süreç daha yıllarca devam edecek. Akrep’in yönetici gezegeni Plüton artık yıllarca burcunuza yerleşmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki yıllarda sizdeki radikal değişimleri göreceksin. İçsel sezgilerin güçlü çalışmaya başlayacak. Geçen yıl sahip olduğunuz agresif tavırlarınız; bu yıl yerini, sosyal yaşam içinde saygın bir yer edinebilmek için kararlı çabalara bırakıyor. Sessiz ve derinden gitmeyi tercih ediyor ve adımlarınızı akıllıca atıyorsunuz. Oğlaklar yönetici yetenekleri ile öne çıkmasını bilen kişilerdir.. Son iki yıldır zorlu bir süreç geçirdiniz. Kendinizi yeniden inşa etme çabaları içindeydiniz. Artık bazı konularda aşamalar kaydettiniz. Eskiye oranla daha sosyal oldunuz ve olmaya devam edeceksiniz. Partnerinizle ilişkileriniz olumlu seyrederken, onun pozitif davranışlarını hissedebiliyorsunuz. .Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, sosyal fırsatlarınızı kendiniz yaratacaksınız. Bazı Oğlak’lar yaşadıkları konutlarda da ilginç ve eğlenceli dekorasyonlar ve fonksiyonlar yaptıracaklar.

Haberin Devamı

OĞLAK KADINI AŞK:

Aşkı içinize gömen soğukkanlı yapınızla kendi kendinizi cezalandırırsınız. Mesafeli davranışlarınızla aşkı kendinizden uzaklaştırırken, bir yandan sürekli onun eksikliğini duyar ve gururlu yapınızla özlemlerinizi belli etmezsiniz. Nedir, sizi bu denli 'snop' yapan. Reddedilme korkusunu bir yenebilseniz, hele kaybetme duygusunu da beyninizde yok etseniz, evliliğe uzak olmadığınızı siz de anlayacaksınız. Belki, kendi kendinize yettiğinizi sanıyorsunuz ama, yanıldığınızı çok geç anlayacaksınız. Evlilik mükemmel bir kurum olup sizde, içinde olduğunuzu hissettiğiniz anda da, hemen bir çocuk sahibi olacak ve ona ilk olarak saygıyı ve tutumlu olmayı öğreteceksiniz.

Bu yıl özgüveniniz bir hayli güçlü olacak. Kişisel cazibeniz size yeni hayran kitleleri kazandıracak. Yıl içinde ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz. 21 0cak-21 Şubat günlerinde, sizi kültür yapınızdan çok farklı bir yapıya sahip bir kişiyle evlenebilirsiniz. 6-20 Nisan döneminde rahat tavırlarınız eşinizle aranızda bazı tartışmalara neden olacaktır. Öfkenizi kontrol etmeye çalışarak, ilişkinizi bozmamalısınız. Yıl sonuna doğru, iş çevrenizden birisi ile aranızda olan dostluk duyguları, aşk hislerine dönüşecek ve işin gizliliği yüzünden de gergin günler yaşayacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK ERKEĞİ AŞK

İçsel bir çekingenliğiniz vardır. Karşınızdaki kişiden emin olmadığınız müddetçe duygularınızı ortaya çıkarmaktan hoşlanmazsınız. Beraberliklerinizde karşısındaki kişinin fiziksel özelliklerinden çok, akıl ve mantık yönünün güçlü olmasını beklersiniz. Geleneksel bir yapınız olduğu için de, ailenizin onay vereceği kişilerle yaşamınız birleştirmek istersiniz.. Asla flörtçü bir yapınız yoktur. Soğuk görünüşünüzün altında sıcacık bir kalp taşırsınız.. Gizli korkularınızı atın artık. Evet sakin kontrollü Oğlaklar, duygularınızı kabul edin ve hayatı olduğu gibi yaşayın Çevrenizdeki tüm kişilerden çok daha romantiksiniz. Partneriniz gözünüzü korkutmasın. Karşınızdaki kişinin yüksek isteklerine aldırmayın. Bir beraberliğin tadını yıllar geçtikten sonra anlayacaksınız.

Haberin Devamı

16-24 Nisan döneminde, aşk ile arkadaşlıkları birbirine karıştırmamaya gayret edin. Bir arkadaşınıza bu dönemde aşık olma olasılığınız çok yüksek. 5-19Mayıs arasında, sosyal bir ortamda veya yolculuklarda çok hoşlanacağınız birine rastlayabilirsiniz. Yine bu dönem, evliyseniz sürpriz davetlere katılacaksınız. 1Temmuz-1 Ağustos tarihlerinde, yaşam görüşlerinizin farklı olmasından dolayı partneriniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Diğer bir olasılık ise, hiç umulmadık bir şekilde bir arkadaşınıza tutkuyla bağlanabilirsiniz.

1 Ağustos’tan sonra aşk hayatınızda kafanızı karıştıran gelişmeler olacak ve karr vermede zorlanacaksınız.

8-16 Kasım günleri arasında, sürpriz bir tanışma yapacak fakat bu arkadaş çevrenizde tepkilere neden olacaktır.

İŞ HAYATINIZ

Yaratıcı yeteneklerinizi işinizde kullanarak olumlu işlere imza atacaksınız. Bu arada ilişkisi içinde olduğunuz kişileri daha uyumlu bir şekilde idare edeceksiniz. 1-15 Ocak arasında, gelir kaynaklarınızda farklılaşmalar söz konusu olacak. 7-21 Şubat günleri, gelir kaynaklarınıza ilişkin olumlu değişimler olacak ve sizi güçlendirecek. Geçmiş yıllarınızın deneyimine dayanan konularda atılım yapacaksınız.

Haberin Devamı

19 Nisan-28 Mayıs arasında, çevrenin yanlış motivasyonu ve yönlendirmesi yüzünden maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. 3 Haziran-17 Haziran arasında, işiniz dışında yeni ek gelirler gündeme gelebilir. Uzun süredir tahsil edemediğiniz alacaklarınızı da alabilirsiniz. Yine bu dönem, elektronik cihazlarınızı yenileyebilirsiniz. 1 Temmuz-16 Eylül günlerinde, kazançlarınız konusunda riskli bir durum oluşacaktır. Olumlu gelişmelerin getireceği iş fırsatları, olumsuzlukları getirecek spekülasyonlara sebep olacaktır.

16 Ağustos’tan sonra finans açıdan sıkıntıya düşmeniz yüzünden bir gayrimenkul satışı yapabilirsiniz.10-18 Ekim döneminde, arkadaş çevre ve aile etkisiyle aşırı harcamalar gündeme gelebilir. 8-16 Kasım aralığında, bir arkadaşınız vasıtasıyla sizin için sürpriz olacak gelir kaynağı ile karşılaşabilirsiniz.

SAĞLIK:

2017 yılı içinde kendinizi fiziksel ve ruhsal anlamda güçlü hissedeceksiniz. Eğer geçmiş yıllarda, herhangi bir rahatsızlık geçirdiyseniz, bu günlerde bir iyileşme olacaktır.

21 Şubat’ta Ayaklarınıza dikkat ederek soğuk algınlıklarına karşı sıkı giyinmelisiniz.

6-20 Nisan günlerinde, ruhsal olarak kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Bu günlerde, yaşamı daha yükseklerden görmeye çalışarak, olayları bastırmaya çalışmanız sizi rahatlatacaktır.

16-24 Mayıs’ta tıbbi kontrollerinizi yaptırmaya gayret edin. Bu arada zararlı alışkanlıklardan kendinizi uzak tutun..

Yılın geri kalan günlerinde, meditasyona dayalı, düşünce disiplinini sağlayan aktivitelerde bulunmalısınız. Sizi, güncel yaşamın hızlı temposundan kurtaracak tek yol, bu tip düşünsel yönlendirmeler olacaktır.

BAŞARI RENGİNİZ: Lacivert, sarı

AŞK RENGİNİZ: Pembe, uçuk mavi, yeşil

SAĞLIK RENGİNİZ: Uçuk sarı, mor, su yeşili