Gazete Vatan Logo

2017'de Aslan burcunu neler bekliyor

2017 yılına gümbür gümbür giriyorsunuz. Her şeyin zorunu seçeceksiniz.. Yaşamı bir tiyatro sahnesi gören bir Aslan için başarısızlık diye bir şey yoktur ve bu yıl en zor rolü üstlenmenizde, biraz da suç sizin. Çünkü baş rolü hiç kimseye kaptırmak istemiyorsunuz.

2017'de Aslan burcunu neler bekliyor

Sosyal aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız. Partneriniz veya sevdiğiniz kişiyle maddi kazançlarınızı birleştirebilir, size gelir sağlayacak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Olağanüstü olaylar ilginiz çekecek, belki de yıllarca içinizde sakladığınız ve açığa çıkmasını beklediğiniz olayları tetikleyeceksiniz. Kişiliğinizi zorlamadan, yaşam enerjinizi dengeleyip, bazı isteklerinizi sınırlandırmalısınız. Aşk duygularınız, bu yıl yine çok yoğun. Arzularınız baskın çıkacak ve gözü kara aşklar sizi bekliyor. Değerlerinizin farkındasınız. Kendinizi teslim etmek istemiyor ve karşı tarafa bedel ödetmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yenilikler sizin için olağanüstü durumları getirecek. İletişim konusunda sizi sevindirecek pozisyonlar yaşayacaksınız. 11 Şubat Ve 21 ağustos tutulmaları burcunuzda gerçekleşiyor. Coşkularınızı, organize yeteneğinizle birleştirecek ve işinizle ilgili yükselmeler yaşayacaksınız. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Etkileyici konuşmalarınızla bulunduğunuz gruplarda ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak. . Para kazanma yollarını hissedeceksiniz. Borçlarınızı çok daha kolay ödeyeceksiniz. Gizli tasarruflarınız artacak, geçmişten kalan alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.. İçsel değişimlerinizi mesleki yaşamınıza vurgulamaya çalışmanız ters tepkilere de neden olabilir. Maddi konularda yoğun istekleriniz var ve başarıyı bu dikkatiniz sayesinde elde edeceksiniz. Başkalarının fırsatlarıyla kendi arzularınızı birleştireceksiniz.

Haberin Devamı

ASLAN KADINI AŞK:

Siz Aslan kadınları son derece sadık, cömert ve yüce gönüllü olmanıza rağmen, evlilikte her zaman şanslı sayılmazsınız. Hatta ilişkileriniz tuhaf bir şekilde biter. Yaşamınızda, çoğu kez çocuklarınızla sorunlarınız olur ve bu da evliliğinizin gölgelenmesine neden olabilir. Gençlik yıllarınızda acemi aşkların avcısıyken, yaşınız ilerledikçe olgun aşkların görkemli yaratıcısı olur ve yalnız bir yaşamı asla düşünemezsiniz. Farklı aşkların kahramanı olmaya eğilimlisiniz

Haberin Devamı

18-26 Ocak dönemi içinde, bir seyahat sırasında evlilik teklifi alabilirsiniz. Sosyal çevrelerde ilginç karşılaşmalar söz konusu. Aşk potansiyeliniz artıyor. Eski dargınların tekrar barışmaları da söz konusu olabilie.6 Şubat-6Nisan günlerinde, partnerinizle birlikte önemli kararlar alacaksınız.20 Nisan-16Mayıs arasında yapacağınız yeni bir tanışma sizin için hiç de uygun olmayabilir. Bu konuda temkinli olmalısınız.

16-24 Mayıs günlerinde, yakın çevrenizde rastlayacağınız bir kişi ile duygusal bir ilişkinin başlangıcına adım atabilirsiniz. 15 Haziran-26 Ağustos tarihleri, yaşantınızda yağacağınız bazı değişiklikleri gündeme getirecektir. Romantik temellerde atılacak olan bu değişim, sizi motive edecek olaylara sahne olacaktır.

ASLAN ERKEĞİ AŞK

Aşk sizin yaşam biçiminizdir. Aşık olduğunuz zaman, mutluluktan ışıldayan gözlerinizle, duygularınızı herkesle paylaşmak istersiniz. Sevdiğiniz kişi aradığınız kişi ise tutkuyla bağlanır ve asla ondan ayrılmak istemezsiniz. Alevli kişiliğiniz hiç kimseyle boy ölçüşemez. Ben egonuz çok güçlü olduğu için, yaşamınızda imkansızlık diye bir şey yoktur. Gösterişi ve lüksü seversiniz. Evinizin ve yaşantınızın görkemli olduğu için en pahalı şeyleri elde etmekte konusunda sizin kadar usta bir kişi olamaz.. Sevme ve sevilme duygunuz çok yoğundur. İkili ilişkilerinizde verdiğiniz değerin karşılığını da beklersiniz.. Bu yıl sevme ve sevilme duygunuz çok yoğun .14-22 Haziran arasında; içsel sorunlarınızı kendinizle tartışacak, bu konudaki aşk ile düşüncelerinizde eleştirisel konular ön plana çıkacak. Yine bu dönemde, şimdiye kadar yüzleşemediğiniz ve cesaret edemediğiniz aşk itiraflarınız olabilir.

Haberin Devamı

3-17 Temmuz ‘da size değer veren kişileri görmezlikten gelmeniz size yarar getirmeyebilir. Mutluluğu yakalamanıza neden olacak aşka hazırlıklı olmalısınız.13-21 Temmuz arasında partnerinizin yapacağı küçük sürprizler sizi keyiflendirecektir. Bu sürprizler enerjinizi arttıracak,16 Temmuz-16 Ağustos’ta, ani bir evlilik veya ani bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Uç noktalarda olaylara karşı temkinli olmalısınız.8-16 Kasım, tarihlerinde sosyalliğinizin ön planda olacak. Bu hareketlilik içerisinde yeni tanışmalar sizi heyecanlandıracaktır. Fakat, mutlaka her adımı iyi tartın.27 Kasım-11 Aralık; serüvenciliğinizin tepede olduğu günler olacak. Macera duygularınıza gem vurarak, beraberliğinizi gelişigüzel akıntılara bırakmayın.

Haberin Devamı

8-16 Aralık arsında özel yaşamınız sadece kendi sınırları içinde kalmalıdır. En yakın dostlarınıza bile fazla açılmayın.

İŞ HAYATI:

İş yaşamınızdaki tecrübelerinizin birikiminde oluşan yaratıcı düşünceler, yeni projelerin gündeme gelmesine neden olacak.

19 Ocak-6Şubat, birikimlerinizi kullanabileceğiniz ve onlardan faydalanırken yeni projeleri ortaya çıkartabileceğiniz günlerdesiniz.,

7-21 Mart tarihleri, çok fazla verim alabileceğiniz işleri zevkle yapacak, bunları daha da ileri götüreceksiniz.

6-20 Nisan, uluslar arası ilişkileri içinde yeni aktivitelerde bulunacaksınız. Bu gelişmeler size yeni gelir kaynakları yaratacak.

19Nisan-28 Mayıs arasında; Henüz kağıt üzerinde net planları yapılamayan, sadece ön görülü sohbet niteliğinde gündeme gelen proje hazırlıkları olacak.

14-22 Haziran arasında, proje bazında iş birliği teklifleri verebilirsiniz.

16 Temmuz-16 Eylül’de, iş ve kariyer alanında yazılı taahhütler konusunda hazırlık yapacaksınız.

Yılın son ayları sizin için artık, çabalarınızın karşılığını almaya başlayacağınız günler olacaktır. Bazı işleriniz planladığınız gibi sonuçlanacak ve bununla bağlantılı olarak yeni işleriniz ortaya çıkacaktır.

SAĞLIK:

Enerjinizin olumlu etkilerini yıl boyunca hissedeceksiniz. 210cak-21 Mart tarihleri arasında kronik bir rahatsızlığınız için iyileşme yolunda adımlar atılacak..7-21 Mart günlerinde sakin ortamlara doğru gitmelisiniz. Diş sağlığınıza önem verin.

6-20 Nisan arasında organizmanızın tembellik etmesine izin vermeyin. Eğer, pasif davranırsanız organik yapınız için zarar verirsiniz. Mayıs-Haziran döneminizde, sindirim sisteminiz için gerekli beslenme koşullarını sağlayın. Özellikle, karbonhidratlı yiyeceklerden uzak kalın. 30Ağustos-13 Eylül, spor faaliyetleri içinde kendinizi yormayacak hareketler yapmaya gayret edin.8-16 Aralık arasında, kendinizle baş başa kalacak, kendi sesinizi dinleyecek yerlerde bulunmaya özen gösterin.

BAŞARI RENGİNİZ: Kahverengi, bej, kemik rengi

AŞK RENGİ: Beyaz, mavi, turuncu, sarı

SAĞLIK RENGİNİZ: Nefti yeşil, yağ yeşili Mürdüm, lila