Gazete Vatan Logo

2017'de Yengeç burcunu neler bekliyor

Geçmişin izlerini yine kendiniz sileceksiniz. Çevrenizde örnek kişi olmaya devam ederken, eski şarkıların notalarını unutmalı ve yeni melodilerinizi mırıldanmalısınız. Yaşam sizin yolunuz olmaya devam ediyor.

2017'de Yengeç burcunu neler bekliyor

Farkında olmadan çok şeyin üstesinden geldiniz. Artık kendinizle övünebilirsiniz. Güçlü enerjinizle ortaya çıkabilirsiniz. Başkalarına zor gelen olaylar sizin için çocuk oyuncağı oluyor. Felsefi tavırlarınız da her konuda size yardımcı artık. Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artıyor. Para sizin için her zaman güç teşkil etti ve daha da önem kazanıyor. Eviniz değiştirmek isteyecek ve bulunduğunuz şartları beğenmeyeceksiniz. Biliyoruz, her şeyin en iyisine layıksınız. Başlattığınız savaşlardan galip çıkmayı hedeflerken, ipi hiç kimselere bırakmak istemiyorsunuz. Üst seviyelerde bir yaşama hazır mısınız? Önünüzde çok güzel ve ilginç fırsat çıkacak. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzaklaştırabilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Para kazanma yollarını hissedeceksiniz. Borçlarınızı çok daha kolay ödeyeceksiniz. Gizli tasarruflarınız artacak, geçmişten kalan alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Ailenizle ilgili olayları önemseyeceksiniz. Onlara bütünleşmek ve zamanınızın bir çoğunu onlarla paylaşmak istiyorsunuz. Olayların farklı boyut kazanmasından memnun olmalısınız. Ailenizi korumanız gereken konuların gündeme gelmesiyle birtakım yeni olaylarda beraberinde gelecektir. 2017 yılında eski yaşam tarzınızı beğenmeyerek yeni başlangıçlar yapmak için kolları hemen sıvayabilirsiniz. Mesleki açıdan önemli bir hazırlık dönemi sizin için uygun olacak. Alt yapısını kuracağınız yeni bir oluşum için çevrenizden de destek alacağınız bir yıl olacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ KADINI AŞK

Sevgi dolu şefkatli, bir o kadar ihtiraslı yapınız ile onu tanınmanız her zaman mümkün olmayabilir. Kırılmaktan çok korkarlar. Partnerlerinize kalbinizin kapılarını açmakta zorlanırsınız..Geçmişten kolayca kopmadığınız için, anıların yaşantılarınızda yeri çok fazladır ve kimsenin geçmişiniz için , kötü bir söz söylemesine izin vermezsiniz. Dünyaya gözünüzü açtığınız anda, geçmişinize bağlı yaşamaya başlar, annenize sevgiyle aşırı bağlanırsınız. Duygu ve sezgileriniz o kadar güçlüdür ki, ideal eşinizi gördüğünüz anda hissedersiniz. Aldatmaktan ve aldanmaktan nefret eder ve bu konuda asla affedici değilsiniz.Yaşamınızın aşkını arıyorsanız işte 2017 yılı size köklü ve uzun sürecek bir aşkın kapılarını aralıyor.

Haberin Devamı

70cak-7 Mart arasınde, partnerinizle aranızda olan sorunların çözülerek, mutlu bir ruh hali içine gireceksiniz.8-23 Ocak günlerinde, ilişkinizi ciddi boyutlar taşıyacak bir

beraberliğinizle ilgili olarak farklı yerlerde olabileceksiniz. 21 Mart-6Nisan ‘da eşinizin bazı sorunları nedeniyle iş yeri değişimi olabilir ve bu yüzden ayrılıklar yaşayabilirsiniz. 6-20 Nisan arasında, yeni aşklar; kalbi boş olanlar için yıpratıcı olabilir. Bu konuda dikkatli olun.

24 Nisan-5 Haziran arası; yavaş gelişen bir ilişki içinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızı ve şartlarını gözden geçirmek için kendinize fırsatlar yaratın. 5Haziran-26 Ağustos döneminde, ilişkinizde yaşadığınız sorunları çözeceksiniz.

YENGEÇ ERKEĞİ AŞK:

Çok hassas olduğunuz için kırmaktan ve kırılmaktan korkarsınız. Karşılaştığınız her türlü olayda, ani tepkinizle tanınırsınız.. Çevrelerinizde hep bir kalkan duvarla dolaşmanıza rağmen rağmen, içinizde sıcacık sarıp sarmalayıcı bir kişilik yatar. Koruma iç güdünüz yüzünden çevresindeki her kişiyi, kendi sınırları içine alır. Yıllardır ütopik bir hayaliniz vardı, ayağınız yerden kesecek ve aynı zamanda size akılcı bir yaklaşımla büyüleyecek işte hayatımın kadını diye düşündürecek bir sevgili. İşte 2017 yılı sizi aşk ve ilişkiler konusunda evrenin doğal gücünü yansıtmaya başlıyor.

Haberin Devamı

Eğer kalbiniz boş ise, sizi çok iyi anlayacak bir partner ile bu yıl karşılacaksınız Yaşamını tek yaşayanlar; büyük bir olasılıkla evlenecekler. İş ortaklıkları iyi olacak ve rüyalarının kariyerine sahip olacaklar. Satürn ve Jüpiter Gezegenleri hiçbir şeyi geçici olarak sunmadıkları için, tüm bu yaşananlar geçici başarılar olmayacaktır. Toplumda size mutlak başarı ve istediğiniz yankıyı sağlayacak faydalı işlerin altına imza atacaksınız. Eğer ikinci evliliğiniz gündemde ise, bu konuda ciddi adımlar atacaksınız. 14-22 Haziran günlerinde duygusal gel-gitlerin arasında kalmak istemiyorsanız, romantik hislerinize mantığınızla gem vurmalısınız.3-17 Temmuz’da, aşkınıza ve sevdiğiniz kişiye gereken önemi göstermeyerek onu üzücü tavırlar içinde olabilirsiniz. 13-21 Temmuz arasında; ilişkinizde anlaşmazlıklar su yüzüne çıkarkan, tartışma ortamından kendinizi uzak tutmalısınız Bu dönem muhteşem günler sizi bekliyor. Bazı değişimlere hazır olmalısınız. Yolunda gitmeyen evlikler ve beraberlikler biterken, süregelen ilişkilerde evlilik gündem konusu olacak. 30 Ağustos-3 Eylül’de yakın aile ilişkilerinize yöneleceğiniz için partnerinizi ihmal edebilirsiniz.29 Ekim-12 Kasım arasında, sosyal çevreniz kalabalıklaşacak, kendinizi bu ortamda yeni bir ilişkinin eşiğinde bulacaksınız. Süregelen bir beraberliğiniz varsa, evlılıkle sonuçlanacak.27 Kasım-11 Aralık, mutluluk verici tabloların oluştuğu bir dönem..

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ:

2017 yılı, hırs kararlılık ve rekabetin yoğun olark yaşanacağı günler olacaktır. İşinizde uzmanlaşırken, radikal kararlar alacaksınız. 8 Ocak-23 Ocak döneminde, ortaklarınızla aranızda sorunlar çıkabilir. 21Ocak-21Mart tarihlerinde, uluslar arası bağlantılar kuracağınız iş pozisyonları yaratabilirsiniz. 6Şubat-21 Mart günlerinde, yolculuklara bağlı bir tanıtım sizi ön plana çıkartacaktır.15 Mart-23 Mart arasında yoğun toplantılar

yaşayacağınız iş ilişkileri içinde olacaksınız.14-22 Haziran’da; iş hayatınızda biraz durgunlaşacaksınız. Fakat, yavaş da olsa, yerine getirmeniz gereken yükümlülükleri unutmamalısınız.13-21 Temmuz döneminde, ortaklaşa projeler üzerinde çalışacaksınız. 10-18 Ekim tarihlerinde yeni bir işe başlangıç yapabilir, yarıda kalarak tamamlanamamış bazı işleri yeniden ele alabilirsiniz.

29Ekim-12 Kasım arası, katılacağınız davetlerde önemli kişilerle tanışacaksınız. Bu sizin, iş alanınızın ve ufkunuzun genişlemesine neden olacaktır.8-16 Aralık tarihlerinde, iş görüşmelerinizle ilgili çok dikkatli olmalısınız. Bu dönemde, tüm masraflarınızı kısarak, beklemede kalmalısınız.

SAĞLIK:

2017 yılında; sağlığınızla ilgili herhangi bir sorun yaşamasanız da, küçük ayrıntılarda gizli olan sağlık mükemmeliği için detaylara önem vermelisiniz. 1-22 Ocak, döneminde tıbbı kontrollarınızı yaptırmalısınız.7Mart-6 Şubat arasında küçük sağlık sorunlarınızı önemliolmayan müdahaleler ile çözeceksiniz. 15-23 Mart döneminde; geçmiş ile ilgili olan yıpranmışlıklarınızı bir kenara bırakın. Artık, onların üzerine çizgi çekerek, yeni günlere hazırlanın.6Nisan-14 Haziran günleri arasında, aşırı gündelik yaşam yoğunluğundan dolayı sinirlerinizde yorgunluk yaşayabilirsiniz. 22Haziran-16 Temmuz arası; işlerinizi aksatmadan ya da bu konuya dikkat ederek, kendinizi dinlenmeye almalısınız.16 Eylül sonrasında, yeni bir egzersiz programına başlarken, havadar ortamlarda bulunmaya dikkat edin.

BAŞARI RENGİNİZ: Kırmızı, sarı, turuncu

AŞK RENGİNİZ: Turkuvaz, siyah, bordo

SAĞLIK RENGİNİZ: Beyaz, deniz mavisi, su yeşili, gümüş