Gazete Vatan Logo

2017'de İkizler burcunu neler bekliyor

Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve isteklerinizde yoğunlaşarak, yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendiriyor, pes etmeyerek sabırla yaklaşıyorsunuz.

2017'de İkizler burcunu neler bekliyor

Yazışmalar ve haberleşme konusunda yaşayacağınız aksilikler ortadan kalkacak. Güzel konuşmalarınızda karşınızdaki kişileri büyüleyen konuşmalara yapacaksınız.. Sizden, kariyer olarak oldukça güçlü ve üstün durumda olmalarından etkileneceksiniz. Bazıları, etkilenmeye neden olacak birçok parametreye sahip oldukları için, daha olgun kişilerle gönül ilişkilerine girecekler. Satürn; bağlılık ve sadakat konusunda gereken öğretileri size sunacaktır.. Geriye bıraktığınız yıllarda; ilişkiniz için gösterdiğiniz çabaların ne kadarı size fayda sağladı veya ne kadarının zararını gördünüz. İşte, tüm bunları iyice düşünmeli ve olması gerekeni uygulamalısınız. Satürn’ün öğretileri sıkıcı ve ağır olacaktır. Eğer başarırsanız, üstünüzden bir yük kalkacak. . Hukuksal sorunlarınız varsa, olumlu sonuçlar alacaksınız. Satürn; kararlarınızı sağlamlaştırıcı rol oynayacak. Eğer, ilişkinizde yarım kalan bir yan varsa; bunlar önemli bir aksaklık olarak önem arz edecek. Siz, belki işlerinizi aceleye getirerek, bir an önce kararlar almak istiyorsunuz. Fakat, Satürn’ün kozmik etkisi buna izin vermeyecektir. İşleriniz yolunda gitmiyorsa; isyan etmek yerine hatalarınızın nerede olduğunu düşünmeli ve sorunlarınızın üstüne gitmelisiniz. Çevrenize kin tutabilir, oldukça hassas bir davranış biçimini sergileyebilirsiniz. Kendi değerlerinizin farkındasınız fakat yine de, duygusal doyum sağlamanızın güç olduğu bir ay. Çalışkanlığınızı ve aktivitelerinizi çevreniz gönülden destekliyor. Belki bir daha böyle bir özel durumu daha yıllarca yaşamayacaksınız. Jüpiter aşk hayatınızı renklendiriyor. Sürpriz aşklara karşı hazırlıklı olun. Özellikle renkli ve fırsat dolu aşk günleri geçireceksiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER KADINI AŞK :

Siz sevgili İkizler kadını renkli ve çekici bir kişiliğiniz vardır. Ruhunuzun derinliklerinde, dürüstlük kavramıyla sürekli savaşırsınız. Aldatmaktan nefret ederken, bulunduğunuz ortamın sıkıcılıyla baş etmenin yollarını araştırır, sürekli kaçmanın planlarını yaparsınız.Geçici duygulardan hoşlanırken, büyük bir aşkın hayalini kurmadan da edemezsiniz.1-22 Ocak’ta eşiniz ve sevgilinizle ortak kararlar alacksınız. Romantizme kapılarak, uzun vadeli sözler vermemelisiniz. 18-26 Ocak günlerinde aşk uyumunuz artarken, gireceğiniz sosyal çevrelerde sempati toplayacaksınız.. 15-21 Mart sürecinde, kalbi boş olanlar için kritik bir dönem. Zorlayıcı aşk koşulları sizi bekliyor. 6-20 Nisan arası; günlük yaşamınızda sık rastlaştığınız bir kişi ile sürpriz bir aşk gelişmesi yaşayabilirsiniz. Fakat, bu ilişki size yeni sorunlar da yaratabilir. 5-19 Mayıs arasında, sevgilinizle başbaşa kalabileceğiniz ortamlar yaratmaya çalışarak, mutluluğunuzun tadının çıkarmalısınız. Eğer kalbiniz boşsa, evren sizi sürpriz bir karşılaşma için kozmik etkilerini harekete geçirecektir. Ağır ilerleyen ilişkiniz varsa, giderek yerine oturacaktır. 8-16 Kasım süresi içinde; eşiniz ve sevgilinizle kafanızı dinleyebileceğiniz sakin yerlerde bulunmayı tercih etmelisiniz. Eğer yalnızsanız, yeni aşr aşk ilişkisi ,için uygun bir dönem değil.

Haberin Devamı

İKİZLER ERKEĞİ AŞK:

Haberin Devamı

Siz İkizler erkeği, aşk yaşantınız daima bir soru işareti olup, kendiniz dahil hiç kimse sizin ne yapacağınız konusunda belli bir fikri yoktur. Yaşam boyunca çevrenizi sorgulamaktan vazgeçmeyen ve ilginç kişilerin peşine takıldığınız zaman asla sıkılamayan hatta fazlasıyla eğlenebilen bir yapınız olduğu bir gerçek. İşte size ilginç bir 2017 yılı.

7-21 Mart döneminde, sevgiliniz veya eşinizle birlikte bir yolculuğa çıkabilir, sizin için unutulamayacak bir seyahat yapabilirsiniz.16-24 Mayıs günlerinde, partnerinizin ailevi problemleri nedeniyle huzurunuz kaçarken, yoğun karmaşık günler yaşayacaksınız. 3-17 Haziran döneminde, çekiciliğiniz artarken, bir arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşecektir. Fakat, bu ilişkinin uzun vadede size zarar vereceğini düşünerek, adımlarınızı çok dikkatli atmalısınız.1 Temmuz- 1 Eylül arasında eşinizin sosyal faktörleri nedeniyle hayal kırıklığı yaşayacağınız anlar geçirebilirsiniz. İlişkinizin bu yönüyle uğraşmak sizi yoracaktır. 8-16 Aralık arasında; finansal ve maddi konular yüzünden partnerinizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Hoşgörünüzü kullanarak bu dönemi atlatmak sizin elinizde.

Haberin Devamı

İŞ HAYATINIZ:

Bu yıl kariyerinizde değişimler görünürken, işi nedeniyle yer değiştirmeniz gerekebilir. Araştırmaya yönelik olarak iş veriminizi yükseltmeye yönelik çabalar içinde olacaksınız.

1-22 Ocak ekip çalışmanızın gündemde olacağı günler yaşanırken, hedeflerinize konsantre olacaksınız.8 Ocak- 23 Ocak döneminde, bilgilerinizi akıl ve yaratıcılığınızla birleştirirken, rekabet koşulları yaşaycaksınız. Yaratıcılık konusunda mükemmel projeler ortaya koyacaksınız. 18- 26 0cak arası, başkalarına yardım etmeniz gereken günler yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, kendi işinizle ilgili başlangıçlar yapmamanız sizin için uygun olacaktır.

21 Ocak- 21 Mart günlerinde, beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşırken, yeni işler sizin için olumlu atılımları gündeme getirecek.16-24 Nisan döneminde, dikkatinizi yoğunlaştırmanız günler içindesiniz. Çünkü, hata yapabileceğiniz işler içinde olabilirsiniz..14-22 Haziran arasında, ortak çalışmalar yaptığınız kişilerle uyuşmazlıkları gündeme gelirken, tartışmalar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Eğer, iş yeriniz varsa, personel arasında anlaşmazlıklar gündeme gelecek.8- 16 Kasım günleri, yoğun çalıştığınız projeleriniz size pozitif sonuçlar getirmeye başlayacak. 16 Aralık’tan sonra, yeni mülk arayışları içinde olacaksınız.

SAĞLIK:

2017 yılı içinde herhangi bir sağlık sorununuz olmayacak . Yaz aylarında hassasiyetiniz artarken, motivasyonunuzu güçlü tutmalısınız.

19 Ocak-25 Temmuz döneminde, beslenme rejimlerinize dikkat ederken, spor aktivitelerinizi aksatmamalısınız. Yaz aylarında, sezgilerinizin yoğunluğu ile ruhsal olarak organizmanızın dinginliğe ulaştığını göreceksiniz.

30 Ağustos-13 Temmuz döneminde, belinize, bacaklarınıza dikkat edin.

29 Ekim’den sonra, yeni bir sağlık kürüne başlamalısınız. Öz güvenliğinizi arttırıcı düşünceleri kendinize empoze etmelisiniz..

BAŞARI RENGİNİZ: Gri, Beyaz, gümüş

AŞK RENGİNİZ: Uçuk pembe, turkuvaz, uçuk yeşil

SAĞLIK RENGİNİZ: Kırmızı, bordo, nefti yeşil