Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yıldız isim gözden çıkarıldı! Yollar ayrılıyor

Yıldız isim gözden çıkarıldı! Yollar ayrılıyor

Fransa Lig 1 takımlarından Lille, Fenerbahçe'de ilk 11'e giremeyen Valbuena'yı ocak ayında kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yıldız isim gözden çıkarıldı! Yollar ayrılıyor

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon Aykut Kocaman tarafından gözden çıkarılan ve bu sezon da Cocu yönetiminde ilk 11'e giremeyen Valbuena ile yollar ayrılıyor.

Fransız basınındaki haberlere göre, Fransa Lig 1 takımlarından Lille, yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olmasına rağmen geçtiğimiz sezonun ikinci yarısı ve bu yıl ilk 11'e girmeyen Valbuena gözden çıkarıldı. Aykut Kocaman'dan sonra Cocu'nun da kadroda düşünmediği yıldız futbolcu için Fransa Lig 1 takımlarından Lille devreye girdi. Fransız basınındaki haberlere göre, Lille yönetimi ocak ayında Valbuena'yı transfer etmek için Fenerbahçe ile görüşecek. Fenerbahçe'nin de Valbuena'nın kadroda düşünülmemesinden dolayı oyuncunun maaş yükünden kurtulmak için her türlü kolaylığı sağlayacağı iddia edildi.

Valbuena bu sezon Fenerbahçe'de Süper Lig'de 3 maçta forma giyerken, 129 dakika sahada kaldı. Toplamda ise 6 maçta forma giyen Fransız yıldız, 269 dakika görev yaptı. Valbuena'nın bu sezon Fenerbahçe formasıyla gol ve asisti bulunmuyor. (Futbolarena)

Haberin Devamı