Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yeşil Dev durdurulamıyor

Yeşil Dev durdurulamıyor

Fernandao atıyor, Kanarya'nın zirve yürüyüşü sürüyor!

Yeşil Dev durdurulamıyor

SARI-lacivertliler zirveye yürürken Fernandao, performansı ile göz kamaştırıyor... Sezonun ilk yarısı bittiğinde gönderilmesi düşünülen ancak Janssen’in sakatlığı sonrasında takımda tutulan Brezilyalı oyuncu ligin ikinci yarısındaki performansı ile yeniden doğdu.

GÖZTEPE maçında ağları sarsıp ilk golünü bulan Sambacı ardından da hız kesmedi. Trabzon deplasmanında 90 dakika oynayan, G.Birliği maçında 28 dakika sahada kalan Fernandao, Medipol Başakşehir maçında ise gövde gösterisi yaptı. İki golü sonrasında takımının şampiyonluk umutlarını dirilten Fernandao, yaptığı sevinç ile de çok konuşuldu.

FORMAYI BIRAKMADI

EVDE çocuklarının kendisini çizgi roman kahramanı Hulk’a benzetmesi sonrasında Fernandao, çocuklarına gol sevinci verdi... Başakşehir maçındaki golü sonrasında bu sevinci yapan Fernandao Aytemiz Alanya maçını da boş geçmedi.

MAÇA ilk 11’de başlayan Fernandao, attığı golle galibiyette büyük pay sahibi oldu. Kanarya’nın ligde bulduğu son 9 golün dördüne imza atan, ligdeki son 4 golünün üçünde imzası olan ve ligin ikinci yarısında formasını kimseye bırakmayan Brezilyalı golcü kritik Beşiktaş maçları öncesinde de hocasının yüzünü kara çıkarmadı.

Haberin Devamı