Gazete Vatan Logo
Fransa Yeni teknik direktör belli oldu!

Yeni teknik direktör belli oldu!

En büyük hedef olan Şampiyonlar Ligi’nde bir kez daha çeyrek finali göremeyen Fransız ekibi, Unai Emery ile yollarını sezon sonunda ayıracak ve onun yerine de Alman teknik adam Thomas Tuchel’i getirecek.

Yeni teknik direktör belli oldu!

Fransa’nın saygın spor gazetesi L’Equipe, Fransa Ligi’nde şampiyon olmaya çok yaklaşan ancak en önemli hedef olarak gösterilen Şampiyonlar Ligi’nde bir kez daha çeyrek finali göremeyen PSG’nin yeni hocasının belli olduğunu yazdı.

Şu an takımın başında olan Unai Emery’nin, başta Neymar olmak üzere birçok yıldızın yer aldığı kadro ile Devler Ligi son 16 Turu’nda Real Madrid’e elenmeleri sonrasında tüm kredisini tükettiği belirtildi. İşte bu yüzden kulübün Katarlı sahiplerinin, Emery ile sezon sonunda yollarını ayıracağı ve yerine getireceği ismi de şimdiden belirlediği vurgulandı.

Talipleri çoktu

Paris ekibinin, son olarak Borussia Dortmund’u çalıştıran Thomas Tuchel’le el sıkıştığı ifade edildi. Bayern Münih, Arsenal, Chelsea ve Tottenham’ın da listesinde olan Alman teknik adamın, PSG’nin kendisine yaptığı teklifi kabul ettiği bildirildi. Resmi açıklamasının ise sezon sonunda yapılacağı ifade edildi.

(Fanatik)