Gazete Vatan Logo
Yeni Malatya Spor Yeni Malatyaspor'da Erol Bulut'la yollar ayrılıyor!

Yeni Malatyaspor'da Erol Bulut'la yollar ayrılıyor!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a yarı finalde elenen Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktör Erol Bulut'la yolları ayıracağı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor'da Erol Bulut'la yollar ayrılıyor!

Galatasaray'a 5-2 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'na havlu atan Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut döneminin sona ermesi bekleniyor...

Ocak ayında Malatya ekibinin golcüsü Boutaib, 2 milyon euro karşılığında Mısır ekibi Zamalek'e satıldı. Bulut, Avrupa hedefi için Faslı golcünün takımda kalmasını talep ediyordu. Bu satıştan dolayı sarı-siyahlı yönetimle 44 yaşındaki teknik adam arasında fikir ayrılığı yaşanmıştı.

Adem Büyük-Bifouma tartışması

Skorer'in edindiği bilgiye göre; Galatasaray'la dün oynanan kupa sınavı öncesi ise Adem Büyük ile Bifouma arasında tartışma yaşandığı ve Fransız oyuncunun bu nedenle maç kadrosuna alınmadığı öğrenildi.

İlk yarıda müthiş bir performans ortaya koyan ancak sezonun ikinci devresinde büyük düşüş yaşanan Malatya temsilcisinin teknik patron Erol Bulut ile karşılıklı olarak anlaşarak yolları ayırması bekleniyor.

Erol Bulut'tan istifa iması

Bulut farklı yenilginin ardından basın toplantısında istifa imasında bulundu. Genç teknik adam yaptığı açıklamada "Evkur Yeni Malatyaspor'un en iyi şekilde oynayıp en iyi yerde bırakacağını düşünüyorum. Ekibimizle önümüzdeki 1-2 gün içerisinde konuşup kendimle ilgili radikal bir karar alabilirim. O yüzden ekibimle oturup bunu 1-2 gün içerisinde konuşacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

(Skorer)