Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Yeni iddia! Tolga Zengin taraftara...

Yeni iddia! Tolga Zengin taraftara...

F.Bahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile futbolcular Tolga, Caner, Quaresma ve Pektemek’in mağdur sıfatıyla ifadelerine başvuruldu!

Yeni iddia! Tolga Zengin taraftara...

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda yaşanan olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, olaylarda Fenerbahçe taraftarıyla karşı karşıya gelen ve mağdur olan Beşiktaşlı futbolcuların ifadesinin alınması için emniyete talimat verdi. Başına 5 dikiş atılan Şenol Güneş, maç sırasında yabancı maddelere hedef olan Caner ve Quaresma ile taraftarın küfürlü tepkilerine hedef olan Tolga Zengin ve olaylara ismi karışan Mustafa Pektemek’in ifadesine başvurmak için polis dün Ümraniye Tesisleri’ne geldi. Olaylarla ilgili düne kadar Güneş’in başına cisim atan kişi dahil 45 kişi göz altına alıp, sorgulanmıştı.

MUŞAMBA ATMIŞ

Fenerbahçeli taraftarlarla 2 defa tartışmaya giren Beşiktaş yedek kalecisi Tolga’nın da Fenerbahçeli taraftarlara yedek kulübesinin üzerinde bulunan plastik muşambayı fırlattığı iddiası da soruşturuluyor. Tolga Zengin ile güvenlikçiler arasında yaşanan yumruklu kavganın da detay görüntüleri inceleme altına alındı.

Haberin Devamı

(Akşam)