Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Yanal gitti kaos geldi!

Yanal gitti kaos geldi!

Bordo-mavililerde Ersun Yanal sonrası kimin geleceği muamma!

Yanal gitti kaos geldi!

Yanal, Trabzon kariyerine bir kez daha nokta koydu... Adaylar arasında Şenol Güneş’ten Fatih Terim’e, Tuchel’den Prosinecki’ye kadar bir çok isim var...

ERSUN Yanal’ın görevden ayrılmasıyla teknik direktör arayışına giren Trabzonspor’da kaos! Ortalığa çok sayıda isim yayılmasının aksine kimin işbaşına getirileceği konusunda yönetimde ortak bir isim üzerinde anlaşılabilmiş değil! Bu arada Fatih Terim hakkında yapılan spekülasyonların altının boş olduğu, tecrübeli teknik adama teklif bir yana, telefonla dahi ulaşılamadığı gelen bilgiler arasında.

ADAY isimlerin başını Rıza Çalımbay, Ertuğrul Sağlam çekerken, Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay’dan Göztepe’yi çalıştıran Tamer Tuna’ya hatta Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş’e kadar yoğun isim trafiği dolaşıyor. Bu arada yabancı isimler de bu spekülasyondan payını alıyorlar. Dortmund’un eski çalıştırıcısı Thomas Tuchel, Romanya Milli Takımı’nı yeni bırakan Daum ve Azerbaycan Milli Takımı Teknik Direktörü Prosinecki de kağıt üzerinde Trabzonspor’un teknik patronu olma ihtimali olan isimler.

Haberin Devamı

BÖLÜNME VARDI

ANCAK VATAN’ın ulaştığı kaynaklara göre pek çok yerli hoca psikolojik çalışma şartlarının zorluğu nedeniyle gitmek istemezken, takım içerisindeki bölünmelerin toparlanma ihtimalinden çok uzak kalması nedeniyle isim bulma konusunda büyük sıkıntılar yaşanıyor.

Bu arada bordo-mavili yönetimde de oluştuğu iddia edilen büyük parçalanmanın da sürecin sağlıklı götürülmesine büyük engel oluyor.