Gazete Vatan Logo
Galatasaray Vural'dan Ataman'a destek!

Vural'dan Ataman'a destek!

Ataman’ın genç Göktürk’e tokat atmasına Yılmaz Vural'dan farklı bir yorum geldi.

Vural'dan Ataman'a destek!

Ataman’ın genç Göktürk’e tokat atması, genellikle eleştirilirken, oyuncularıyla benzer olaylar yaşayan teknik direktör Vural, “Hayati maçların psikolojisini anlamak lazım. Ben sorunları oyuncularla aramda çözmüştüm” dedi.

Yılmaz Vural: Aralarında çözerler

Ben Ergin Atamancıyım. Fatih Terim ve birçok hoca bu olayı yaşamıştır. Empati yapın... Hayati maç oynuyorsunuz o psikolojiyi düşünmek lazım. Ben çok yaşadım. Ataman sporcuyla çözmüştür, ben öyle çözdüm.

Mehmet Baturalp: Bir fırça yeterdi

Üzücü bir durum. Keşke yaşanmasaydı. Ama aile içinde tencere kapalı kaynar... Duyulmaması en iyisiydi. Ergin iyi hoca. Göktürk de geçen yıl genç takımda şampiyonluğa katkı sağladı. Bir fırça yeterdi, tokat hiç olmadı...

Murat Didin: Sıfır şiddet olmalı

Maalesef “Hocadır döver de, sever de” ile yetişmiş nesilleriz. Ama doğru mu? Asla... Spor en sempatik eğitim nedeni olmalı, “sıfır şiddet ile”’ birlikte tabii... Ergin bir anlık hatadan büyük pişmanlık duyuyordur.

Rıza Çalımbay: Sporcuya VURULMAZ

Sporcuya tokat atılmaz. Sporcu da atarsa o zaman olaylar başka boyuta varır. Ben olayın iç yüzünü bilmiyorum. Kendi şahsım adına konuşuyorum. Böyle bir olay yaşamadım. Yaşanmasına da kesinlikle izin vermem.

Haberin Devamı

Ahmet Akcan: Asla tasvip edemem

Başıma böyle bir olay gelmedi. Gelemez de... Eğitimde ödül ve cezanın doğru kullanılması gerektiğine inanıyorum. Sevgi ve saygının esas olduğu ilişkide böyle bir olayın yeri asla olamaz. Ne spor da ne başka yerde...

Arif Erdem: Ya karşılık verseydi...

Bazen sinirler gerilebilir ama darp etmeye kadar gidecek bir durum olmamalı sporda... Karşılık verilse olay çok farklı yere gelebilirdi. Hiçbir teknik adam ya da sporcunun böyle bir olay içine girmesi doğru değil.

(Hürriyet)