Gazete Vatan Logo
Voleybol Vakıfbank şampiyonluğa izin vermedi

Vakıfbank şampiyonluğa izin vermedi

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisi 4. maçında VakıfBank, Eczacıbaşı VitrA'yı 3-0 yendi.

Vakıfbank şampiyonluğa izin vermedi

VESTEL Venus Sultanlar Ligi Final serisinde VakıfBank deplasmanda şampiyonluk için sahaya çıkan Eczacıbaşı VitrA’yı 3-0 mağlup ederek seriyi 2-2’ye getirdi. Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleye farklı bir 6 ile başlayan sarı-siyahlılarda Naz’ın yerine Cansu, Kübra’nın yerine Zehra oyundaydı. Karşılaşmaya 8-2’lik skorla fırtına gibi başlayan konuk ekipte, Zhu ve Lonneke’nin skora 4’er sayılık katkı yapmasıyla set 25-13 gibi açık farkla bitti.
2. oyunda da aynı ikili vardı sahnede. Bu kez 10 (Zhu 5, Lonneke 5) sayı bulan ikili önderliğinde sarı-siyahlılar 25-16 ile 2-0’lık avantajı yakaladı. Son bölüm karşılaşmanın en çekişmeli setiydi. Turuncu-beyazlılarda Boskovic neredeyse ilk kez skora katkı verdi belki ama kazanan değişmedi: 25-23.
TAM 12 blok sayısı bularak fark yaratan konuk ekipte Lonneke 16 ve Zhu 13 sayıyla galibiyeti getiren isimler olurken Eczacıbaşı’nda ise Boskovic 13 (9’u son set) sayı üretti.
SULTANLAR Ligi’nde şampiyonun belirleneceği son müsabaka yarın 18.00’de yine turuncu-beyazlıların ev sahipliğinde Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Haberin Devamı