Gazete Vatan Logo
Voleybol Şampiyonluk görevi VakıfBank'ın

Şampiyonluk görevi VakıfBank'ın

Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final ilk maçında Eczacıbaşı VitrA'yı 3-0 yenen VakıfBank, bu kulvarda üst üste 2. toplamda ise 7. kez final oynama hakkı kazandı.

Şampiyonluk görevi VakıfBank'ın

BAYANLAR Voleybol Şampiyonlar Ligi Final-Four’undaki Türk derbisinde VakıfBank, Eczacıbaşı VitrA’yı 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. İtalya’nın Treviso şehrindeki Palaverde Villorba Salonu’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan sarı-siyahlılar 8-3’ü buldu. Lonneke’nin 8 sayıyla sırtladığı VakıfBank seti 25-20 ile hanesine yazdırdı.
İKİNCİ bölüm uzun zaman akıllardan çıkmayacak türdendi. Turuncu-beyazlılar 15-5’i buldu ancak VakıfBank Zhu Ting önderliğinde inanılmaz bir geri dönüşe imza atarak 26-24’le kazandığı setle durumu 2-0 yaptı. Son sette baştan ipleri eline alan sarı siyahlılar teknik molalarını 8-6 ve 16-14’le geçtiği oyunu 25-22 önde bitirirek final biletini aldı.
5’TE 5 OLDU!
HEM üst üste 2. kez adını finale yazdıran hem de rakibiyle bu sezon oynadığı 5. (2 lig, 3 Şampiyonlar Ligi) müsabakayı da kazanmayı başaran VakıfBank’ta Zhu Ting 24 ve Lonneke 14 sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler olurken Eczacıbaşı cephesinde ise sadece Adams 10 sayıyla çift hanelere ulaştı.

Haberin Devamı