Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Transfer sakata geldi

Transfer sakata geldi

Geçen hafta Sparta Roterdam'la anlaşan Yiğithan Güveli, İstanbul maçında sakatlanınca resmi sözleşme zora girdi.

Transfer sakata geldi

Sol hamstring kasında kopma olan genç stoperin bu bölgesinde bir de kısmi yırtık oluştu. İyileşme sürecinin 3 ayı bulacak olması tüm planları altüst etti.

F.BAHÇE’DE Yiğithan Güveli şoku yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Dick Advocaat’ın takımı Sparta Rotterdam’la her konuda anlaşan genç yetenek, çalışma ve oturma izni gecikince kupadaki İstanbulspor karşılaşmasında görev aldı. Ancak henüz 17. dakikada çimlere takılarak yerde kalan oyuncu, sedyeyle oyunu terk etti.

SARI-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada 19 yaşındaki stoperin çekilen MR’ı sonucunda sol bacak hamstring kasında bulunan 3 kolundan birinin koptuğu, ayrıca bu bölgede bir de kısmi yırtılma olduğu belirtildi. Oyuncunun tedavisine hemen başlanırken, Yiğithan’ın yeşil sahalara dönmesinin 3 ayı bulacağı öğrenildi.

2. AĞIR SAKATLIĞI

BU can sıkıcı gelişmenin ardından 6 aylığına Hollanda’ya kiralanacak olan Yiğithan’ın transferinin zora girdiği belirtilirken, kulüplerin görüşmelere devam ettiği gelen haberler arasında. Hatırlanacağı gibi Yiğithan Güveli sezon başında da çapraz bağ yırtığı nedeniyle 4 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Haberin Devamı