Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'dan transfer bombaları!

Trabzonspor'dan transfer bombaları!

Trabzonspor gaza bastı, 3 yıldızın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Trabzonspor'dan transfer bombaları!

Devre arasından bu yana Trabzonspor’un 1 numaralı stoper hedefi; Serdar Taşçı... Teknik direktör Ersun Yanal’ın Fenerbahçe’yi çalıştırdığı dönemde de çok istediği gurbetçi futbolcunun transferinde Bordo-Mavililer mutlu sona çok yaklaştı. Başkan Muharrem Usta geçtiğimiz günlerde Rusya’ya gidip kendisi ve menaceri olan babasıyla görüştüğü Serdar için yeniden Rusya’da. Bordo-Mavili kulübün patronu, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki başarılı savunmacıya ön protokol imzalatacak. Bonservis problemi olmadığı için Serdar Taşçı’ya başka teklifler de geleceğini göz önünde bulunduran Usta, erken imza hamlesiyle işi sağlama alacak.

Kulübü şampiyon olunca...

Kulübü Spartak Moskova Rusya Ligi’nde şampiyonluğunu ilan eder etmez Serdar’ın yanına giden, Başkan Muharrem Usta’nın başarılı futbolcuya senelik 2 milyon Euro’nun üzerinde bir ücret önerdiği belirlendi. Aynı zamanda yıllara bölünecek şekilde imza parası da ödenmesi bekleniyor.

Varan 2: Deniz Türüç

Kayserispor formasıyla müthiş bir sezon geçiren Deniz Türüç adım adım Bordo- Mavili formaya yaklaşıyor. Hücum bölgesinde her iki kanatta görev yapabilen 24 yaşındaki futbolcu için son olarak sıcak temas hafta sonunda kuruldu. Cumartesi günü Medical Park Arena’da oynanan Trabzonspor-Kayserispor karşılaşmasından önce her iki takım yöneticileri bir araya geldi. Bordo-Mavililer, “Deniz’i çok istiyoruz. Kim ne önerirse önersin, bizim teklifimizi görmeden sezon sonunda sakın karar vermeyin” dedi. Kayseri cephesinden ise, “Ligde kalma savaşı veriyoruz. Sezon tamamlandığında ilk önce sizle konuşacağız” cevabı geldi. Fırtına’nın gurbetçi futbolcu konusunda teklifi belli.

Haberin Devamı

Takas artı para formülü

Fırtına, daha önce Kayserispor’da kiralık oynayan Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş’ı takasta teklif ederken, bir miktar da para vererek işi bitirmeyi hedefliyor. A Milli Takım’a kadar yükselen Deniz Türüç, bu sezon ligde çıktığı 28 maçta 10 gol atarken, 9 asist yaptı.

Varan 3: Ndiaye

Teknik direktör Ersun Yanal’ın Süper Lig’de en çok beğendiği oyunculardan biri Badou Ndiaye. 2 sezondur Osmanlıspor’un istikrar abidesi olan 26 yaşındaki Senegalli futbolcu, orta alanda hücuma dönük olarak görev yapıyor. 1 senelik mukavelesi kalan Ndiaye devre arasında da çok istenmiş ancak alınamamıştı. Bordo-Mavililer bu kez işi bitirmek amacında. Ligde herhangi bir iddiası kalmayan Osmanlıspor ile pazarlık masasına oturulurken, Fırtına’nın son teklifi takasta iki oyuncu oldu. Başkent ekibinde kiralık oynayan Aykut Demir’i daha önce öneren Karadeniz ekibi, ona ek olarak genç Yusuf Erdoğan’ı da teklif etti. Osmanlı düşünmek için zaman istedi.

Haberin Devamı

Onazi’nin yerine

Bordo-Mavililer, Ndiaye’yi alması halinde Okay, Onazi ve Yusuf Yazıcı’nın ardından çok önemli bir orta saha oyuncusuna daha sahip olacak. Ersun hocanın da planı yeni sezonda Okay-Ndiaye-Yusuf Yazıcı’dan oluşan bir üçlü oluşturmak. Senegalli milli futbolcu 2015’te Osmanlı’ya 350 bin Euro’ya gelmişti.

(Fanatik)