Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzon'a gelin geldi!

Trabzon'a gelin geldi!

Eski futbolcu Yattara'nın kız kardeşi Lucia'nın, Trabzon'a gelin geldiği ortaya çıktı. 5 yıl önce işadamı Şakir Pala Parlayan'la evlenen ve 2 çocuğu olan Lucia ''Trabzon'u çok seviyorum. Tek sorunum Türkçe'yi az konuşmak'' dedi

Trabzon'a gelin geldi!

Trabzonspor'un eski futbolcusu İbrahim Yattara'nın kız kardeşi Lucia'nın Trabzonlu bir işadamıyla evlendiği ve 5 yıldır Türkiye'de yaşadaığı öğrenildi.

Yattara'nın daveti üzerine Gine'ye giden ve bu ülkede inşaat işleri yapan işadamı Trabzonlu Şakir Paşa Parlayan, eski futbolcu İbrahim Yattara'nın kız kardeşi Lucia (23) ile burada tanışarak evlendi.

Şakir Paşa Parlayan, 4 yaşındaki oğlu Ömer'e dedesinin adını, 6 aylık kızlarına da Yattara'nın annesinin adı olan Umu ismini koyduklarını söyledi.

Eşi ile bir süredir Trabzon'da yaşadıklarını söyleyen Şakir Paşa Parlayan, Lucia'nın şehre çabuk alıştığını, Türkçeyi de yavaş yavaş öğrenmeye başladığını belirtti.

Oğlu Ömer’in yaşına göre iyi futbol oynadığını anlatan Parlayan, kendisinin büyüyünce dayısı Yattara gibi yetenekli bir futbolcu olacağına inandığını dile getirdi.

''BENDEN DAHA İYİ FUTBOLCU OLACAK''

Ömer’in videolarını gören futbolcu ise “Ömer benden daha iyi futbolcu olacak” diyormuş.

Gine’den Trabzon’a gelen gelin Lucia ise “Tek sorunum Türkçe’yi az konuşmak. Tek arkadaşım eşim, o da evde Fransızca konuşuyor. Televizyondan yavaş yavaş Türkçe’yi öğreniyorum. Yattara bana İstanbul ve Trabzon’un çok güzel olduğunu söyledi” diye konuştu.

Haberin Devamı