Gazete Vatan Logo
Galatasaray Terim futbolcularından bunu istedi!

Terim futbolcularından bunu istedi!

Fatih Terim, Aytemiz Alanya maçıyla ilgili beklentilerini oyuncularına bu sözlerle ifade etti:

Terim futbolcularından bunu istedi!

G.SARAY’DA Ziraat Türkiye Kupası’na yarı finalde veda etmenin moral bozukluğunu takımın üzerinden almak isteyen teknik direktör Fatih Terim oyuncularının tüm dikkatini Spor Toto Süper Lig’deki Aytemiz Alanyaspor maçına vermesini istiyor. Teleset Mobilya Akhisarspor mücadelesinin artık geride kaldığının vurgusunu yapan Terim, deplasmanda oynanacak karşılaşmayla ilgili olarak futbolcularına şu uyarıları yaptı:

“KUPA maçını arkanızda bırakın ama unutmayın. Gördüğünüz gibi mücadele etmezsen, ruhunu ortaya koymazsan galip gelmek mümkün olmuyor. Alanya karşında Medipol Başakşehir maçının ruhunu istiyorum.”

Aslara dönüş zamanı

ÖTE yandan sarı-kırmızılılarda Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesinde görev yapan yedek oyuncuların performansı hayâl kırıklığı yarattı. Teknik direktör Fatih Terim, Alanya maçıyla birlikte as kadroya dönüyor. G.Saray’da Maicon cezalı ancak Terim’in Sambacı’nın yerine zaten Denayer’e görev verecek olması nedeniyle bu durum da sıkıntı olarak görülmüyor.

G.SARAY, Süper Lig’de bu sezonki tüm mağlubiyetlerini deplasman maçlarında yaşadı. Aslan dış sahada oynadığı 14 lig maçında 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı ve 25 puan kaybetti.

Haberin Devamı

Terim bugün sahada
ZİRAAT Türkiye Kupası yarı finalindeki Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından karşılaşmanın gözlemcisine yönelik ‘sportmenliğe aykırı hareketi’ nedeniyle tedbirli olarak disiplin kuruluna gönderilen G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim bugünkü Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde sahadaki yerini alabilecek. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan dün yapılan açıklamada, tecrübeli çalıştırıcıya 13 bin lira para cezası verildiği bildirildi.
FATİH Terim’in bugünkü kritik Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında kulübede yer alabilecek olması takım içinde de büyük sevinçle karşılandı.
BU arada sarı-kırmızılıların idarecisi Şükrü Hanedar’a ise aynı nedenden dolayı 21 gün hak mahrumiyeti ve 25 bin TL para cezası verildi.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

Haberin Devamı

Alanyaspor: Haydar, Gassama, Welinton, Tzevellas, N'Sakala, Efecan, Sackey, Maniatis, Fernandes, Emre, Douglas

Galatasaray: Muslera, Mariano, Denayer, Serdar, Nagatomo, Donk, Fernando, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis