Gazete Vatan Logo
Süper Lig Tek gündem seçim

Tek gündem seçim

TRABZONSPOR’DA Olağanüstü Kongre’nin tarihi netleşti...

Tek gündem seçim

TRABZONSPOR’DA Olağanüstü Kongre’nin tarihi netleşti... İlk tur 29-30 Mart tarihlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, yeterli çoğunluk sağlanamaz ise, 7-8 Nisan tarihlerinde, çoğunluk aranmadan olağanüstü genel kurul Hayri Gür Spor salonunda toplanacak.

OLAĞANÜSTÜ kongre öncesinde henüz bordo-mavililerin başkanlığına bir aday çıkmış değil. Ayrıca, sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncuların durumu da merak konusu. 30 Haziran itibariyle Uğur Demirok ve Dame N’Doye’un Karadeniz ekibiyle kontratları sona ererken, her 2 oyuncunun da geleceği olağanüstü kongrenin ardından netleşecek. Başkan Muharrem Usta, daha önce her 2 oyuncuyla da sözleşme uzatma konusunda görüşmüş, ancak somut adım atılmamıştı.

Burak tarihe geçiyor

SPOR Toto Süper Lig’in 26. haftasında Evkur Yeni Malatya karşısında attığı golle bu sezon 20. kez ağları sarsan Burak Yılmaz, Trabzonspor’da son 12 yılda 20 ve üzeri gol atan tek oyuncu olma unvanını sürdürdü. 32 yaşındaki santrfor, bordo-mavili formayı giydiği ilk dönemi olan 2011-12 sezonunda 32 kez fileleri sarsarak ‘Gol Kralı’ olmuştu.
BURAK’TAN önce ise 2005-06 sezonunda Fatih Tekke, Karadeniz ekibi formasıyla 21 gol atma başarısı göstermişti.

Haberin Devamı