Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Talisca, Rivaldo'ya benziyor

Talisca, Rivaldo'ya benziyor

Beşiktaşlı Adriano, Brezilya Milli Takımı'na seçilen takım arkadaşını övdü:

Talisca, Rivaldo'ya benziyor

“Talisca, Milli Takım’da olmayı hak etti. Roberto Firmino’nun oynadığı bölgede görev alabilir. Ben ön tarafta daha etkili olduğunu düşünüyorum.”

BEŞİKTAŞ’IN 33 yaşındaki sol beki Adriano Correia, Brezilya basınına açıklamalar yaptı ve takım arkadaşı Talisca hakkında övgü dolu sözler söyledi. Brezilya Milli Takım’na çağrılan 24 yaşındaki futbolcunun oyun karakteristiğinin, efsanevi yıldız Rivaldo’ya benzediği ifade eden Adriano, “Talisca Milli Takım’da olmayı hak etti. Onun için çok önemli bir an. Tite, Dünya Kupası öncesi yeni oyuncuları görecektir.

TALISCA ile konuştum. Bu anın keyfini çıkarmasını ve mutlu olmasını söyledim. Çünkü kariyerimiz kısa. Muhteşem yıldızlarla birlikte olacak ve bu nedenle kendisini çok iyi gösterme fırsatı var. Talisca, Roberto Firmino’nun oynadığı bölgede görev yapabilir. Talisca’nın ideal pozisyonu bence ön taraf. Ön tarafta daha etkili olduğunu düşünüyorum” dedi.

‘UMUDUM VAR’

ADRIANO kendisinin de milli takıma seçilme umudu olduğunu kaydederken “Futboluma güveniyorum. Milli takımda arkadaşlarım var ve teknik ekip benim futbolumu biliyor. Orada olup olmadığıma bakmaksızın çok heyecanlıyım ve takımın yaptığı iş için mutluyum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı