Gazete Vatan Logo
Galatasaray Süren: Yönetim şubeyi kapatamaz!

Süren: Yönetim şubeyi kapatamaz!

"Bu, yönetimin tek başına alabileceği bir karar değildir. Böyle bir düşüncedeyseniz durumu genel kurula getirmek durumundasınız."

Süren: Yönetim şubeyi kapatamaz!

G.SARAY'IN eski başkanlarından Faruk Süren basketbol takımının play-off serisinin son maçına çıkmama kararını eleştirerek, "Yönetim yanlış karar almıştır. Bu konuda iyi bir strateji yürütmemiştir" dedi.

Yönetimin süreci başarılı sürdüremediğinin altını çizen Süren, "Hakem dahil, neden şikayet ediyorsanız onunla ilgili çalışma yaparsınız, lobi yaparsınız. Bunları yapmayıp ya da yapamayıp sahaya çıkmıyoruz derseniz o zaman çalışmalarınızda eksiklik var demektir" şeklinde konuştu.

SÜREN iki tarafın açıklamalarının da kamuoyunu rahatsız ettiğini dile getirerek, sarfedilen sözlerin gerilimin yükselmesinde etkili olduğunun altını çizdi. Süren başkan olsaydı takımın sahadan çekilmesi gibi bir olayın yaşanmayacağını, çünkü olayların bu safhaya gelmeyeceğini de sözlerine ekledi.

FARUK Süren bütün bu olayların ‘G.Saray'ın şubeyi kapatma isteğini hayata geçirmek için vesile olarak yaratılması mıdır’ sorusuna ise, "Yönetim tek başına bu kararı alamaz. Böyle bir düşüncedeyseniz genel kurula getirmelisiniz. G.Saray bu ülkeye basketbolu getiren kulüptür. Kadın ve erkek takımlarıyla büyük başarılara imza atmış bir kulüptür. O kadar kolay böyle bir karar alamazsınız" dedi. Süren iki tarafın da yöneticilerinin agresif açıklamalarının tribünleri fazla gerdiğinin de altını çizerek, şiddete neden olabilecek söylemlerden kaçınılması gerektiğinin belirtti.

Haberin Devamı