Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Süper Lig'de büyük bomba!

Süper Lig'de büyük bomba!

Kadrosunu dünyaca ünlü yıldızlarla güçlendiren Kırmızı- Beyazlılar, asıl bombayı sona sakladı, 10 numara transferi için gündemine Arsenal’in yıldızı Jack Wilshere’i aldı.

Süper Lig'de büyük bomba!

Maicon, Menez, Aydın Karabulut, Boffin ve Musa Nizam gibi nokta takviyeleri bitirdikten sonra bir süre sessiz kalan Antalyaspor, suskunluğunu çok flaş bir isimle bozmaya hazırlanıyor.

“En geniş bütçeyi 10 numara pozisyonuna ayırdık” diyen başkan Ali Şafak Öztürk, Sosa ve Banega’dan olumlu yanıt alamayınca rotasını başka bir dünyaca ünlü yıldıza çevirdi: Jack Wilshere... Akdeniz ekibinin Arsenal ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Jack Wilshere ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Jack Wilshere için İtalya’nın Sampdoria takımının da devrede olduğu belirtildi. Antalyaspor’un geçen sezon da takıma kazandırmak için yoğun çaba harcadığı yıldız oyuncunun bu kez transfer olmaya yakın olduğu öne sürüldü.

Değeri el yakıyor!

Alman istatistik sitesi Transfermarkt’taki değeri 18 milyon Euro olan 25 yaşındaki futbolcu için kiralama teklifi yapıldığı bildirildi. Başkan Ali Şafak Öztürk’ün takıma kazandırmayı çok istediği oyuncunun transferini teknik direktör Rıza Çalımbay da çok istiyor. Bu arada ‘Pubis’ ameliyatı olduğu için bir süredir sahalardan uzak kalacak olan Menez’in Avusturya kampı kadrosuna alınmadığı da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

(Fanatik)