Gazete Vatan Logo
Voleybol Sultanlar hazır kıta

Sultanlar hazır kıta

22 Eylül’de başlayacak Avrupa Şampiyonası öncesi, A Milli Kadın Voleybol Takımımız basının karşısına çıktı. Başarılı coach Guidetti, “Adım adım ilerleyeceğiz” derken kaptan Eda da, madalyayla dönmek istediklerini söyledi.

Sultanlar hazır kıta

Azerbaycan ve Gürcistan’ın 22 Eylül- 1 Ekim tarihlerinde ortaklaşa düzenleyeceği Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı, basınla bir araya geldi. Beykoz’daki Hidiv Kasrı’nda gerçekleştirilen organizasyona Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Asbaşkanları Suat Güler ve Ahmet Göksu, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, A Milli Takım Başantrenörü Giovanni Guidetti, teknik ekip, ay-yıldızlı voleybolcular, TRT Spor Kanal Koordinatörü Mehmet Buğra Şahin ve basın mensupları katıldı.

Öncelik grup 1.’liği

Voleybol camiasının önemli isimlerinden Hakan Dinçay için başsağlığı dilekleriyle konuşmasına başlayan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Bizim de hedefimiz grubu 1. olarak bitirip, direk çeyrek finallere kalmak. Bu takımın, bu oyuncuların, bu ekibin ülkemize madalya getireceğine inanıyorum. Madalya arayacağız. Final oynayacağız. En iyi dereceyi elde edip inşallah ülkemize döneceğiz” dedi. Takımın Başantrenörü Giovanni Guidetti ise şunları söyledi: Turnuvanın başından sonuna her maçı yeni bir hedef olarak düşünüp, adım adım ilerleyeceğiz”. Kaptan Eda Erdem Dündar da, “Turnuvadan madalya ile dönmeyi çok istiyoruz” diye konuştu. 20 Eylül’de hareket edecek olan Filenin Sultanları, C Grubu’nda Ukrayna, Bulgaristan ve Rusya’yla karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı