Gazete Vatan Logo
Spor Magazin Spora hizmet ödülü sahibini buldu

Spora hizmet ödülü sahibini buldu

Okan Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen geleneksel “Okan Üniversitesi 2016 Spor Ödülleri”nde “Spora Hizmet Ödülü” sahibini buldu

Spora hizmet ödülü sahibini buldu

Vodafone, yaptığı spor yatırımlarıyla ödül "Spora Hizmet Ödülü'nü aldı.

Başta futbol ve maraton olmak üzere sporun farklı alanlarında çalışmalar yapan Vodafone, Okan Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen geleneksel “Okan Üniversitesi 2016 Spor Ödülleri”nde “Spora Hizmet Ödülü”ne layık görüldü.

Spor, medya ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katılımıyla Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde düzenlenen törende, Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Nedim Baytorun, ödülü Okan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semih Bilgen’in elinden aldı.

Dijitalleşmenin lideri olma vizyonuyla yaptıkları sosyal yatırımlar içinde sporun ilk sıralarda yer aldığını belirten Vodafone Baytorun, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, toplumların birleştiricisi spora destek veriyoruz. Tüm spor dallarına büyük önem vermekle beraber, yatırımlarımızda futbol ve maraton gibi geniş kitlesel katılımlı ve global nitelikli spor etkinliklerine ağırlık veriyoruz. Bu tür sponsorlukların, halkımızı spora ve sağlıklı yaşama teşvik etme misyonumuza hizmet ettiğini düşünüyoruz. Yine bu sponsorluklarımızla ülkemizin ve İstanbul'un tanıtımına destek oluyoruz. Ülkemizde sporun gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yaptığımız bu çalışmaların, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından Okan Üniversitesi tarafından ödüle layık görülmesinden büyük mutluluk duyduk.”

Haberin Devamı