Gazete Vatan Logo
Galatasaray Son şampiyon sahaya çıkıyor

Son şampiyon sahaya çıkıyor

Terim, Türk Telekom'daki ilk maçın önemini şu sözle anlattı:

Son şampiyon sahaya çıkıyor

“Benim için Göztepe maçından sadece 3 puan almak yetmez. Sizin için de yetmemeli. Biz son şampiyon olarak sahaya çıkacağız ve bunun da etkisini herkese göstermeliyiz. Sadece 3 puan değil iyi ve kaliteli bir oyun da bekliyorum.”

SON şampiyon G.Saray’ın bu sezon evinde oynayacağı ilk maç Fatih Terim açısından da bir hayli önemli. Deneyimli teknik adam, geçen sezon göreve gelmesi ile birlikte iç sahada tarihi bir performansa imza atıp şampiyonluk ipini göğüslerken 99 günlük ara sonrasında yeniden taraftarı önüne çıkacak. Yeni Malatya maçı sonrasında 2017-18 sezonu finalini Göztepe maçı ile İzmir’de yapan Aslan, 99 gün sonra 19 Ağustos Pazar günü Türk Telekom Stadı’nda taraftarına kavuşacak.

‘EN KRİTİK KARŞILAŞMA’

FATİH Terim de sezonun geri kalanı için en kritik karşılaşma olarak bu maçı görüyor. İyi bir başlangıç ile taraftar desteğini de yanına çekmek isteyen İmparator takımına da tatlı sert uyarılarda bulundu. Pazar günkü karşılaşmada A.Gücü performansının üzerine çıkmaları gerektiğini belirten Terim, oyuncularına şu sözlerle seslendi:

Haberin Devamı

“UZUN bir aradan sonra taraftarımızın karşısına çıkacağız. Sezon öncesinde iç sahada maç yapmadık ve hem onlar bizi hem de biz onları özledik. Benim için Göztepe maçından sadece 3 puan almak yetmez. Sizin için de yetmemeli.

BİZ son şampiyon olarak sahaya çıkacağız ve bunun da etkisini, önemini herkese göstermeliyiz. Sahamızdaki maçlar bizim en büyük silahımız. Bunun için sadece 3 puan değil iyi ve kaliteli bir oyun da bekliyorum. Sahanın her bölgesinde pres yapan, oyun taktiğimize uyacağınız bir maçla kazanmak en büyük isteğim.”