Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sıkıntı gelenlerde değil gideceklerde

Sıkıntı gelenlerde değil gideceklerde

Bir yandan Gomis, Belhanda ve Maicon'a kavuşmak için saatler sayan G.Saray, diğer yandan kadro şişkinliğini azaltmaya çalışıyor.

Sıkıntı gelenlerde değil gideceklerde

Igor Tudor geçen sezon beklentilerin altında kalan de Jong ve Cavanda ile geçen sene kiralık gönderilen Tarık, Donk, Umut ve Endoğan’ı kadroda düşünmüyor. Yönetimin öncelikli hedefi bonservisle göndermek, olmazsa kiralamak. Ancak bu 6 oyuncu için henüz kulübün kapısını çalan kimsenin olmaması sarı-kırmızıları sıkıntıya sokuyor.

SON 2 sezonun hayal kırıklığını bu sezon ortadan kaldırmak isteyen G.Saray transfere hızlı bir giriş yaparak Gomis, Belhanda ve Maicon’u bitirdi. Sarı-kırmızılılarda bu üç isim için de sadece kağıt işlemleri kaldığı belirtilirken, bayramın bitmesinin hemen ardından da KAP açıklamalarının gelmesi bekleniyor.

FORMÜL ARANIYOR

GOMIS, Belhanda ve Maicon’dan UEFA Avrupa Ligi 2. ön elemesinde Östersunds’la oynanacak mücadelede faydalanmak isteyen G.Saray daha sonra diğer transfer çalışmalarını sürdürecek. Ancak sarı-kırmızılıların en büyük sorunu geleceklerde değil de gitmesi gündemde olan isimlerde. Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Nigel De Jong, Ryan Donk, Tarık Çamdal, Luis Cavanda, Umut Gündoğan ve Endoğan Adili için şu ana kadar G.Saray’ın kapısını çalan kimsenin olmadı.

Haberin Devamı

BU oyuncuların takımdan ayrılmaması kulübün yeni transfer çalışmalarını da yavaşlatıyor. Hem kadronun şişmesi, hem de yıllık alacakları yüzünden formül arayan G.Saray bu oyuncularla bir an evvel yolları ayırmanın planlarını yapıyor.

SARI-kırmızılılar 6 oyuncuya kadroda kalmaları durumunda yeni sezonda 7.1 milyon Euro ödeme yapmak durumunda. Yönetimin öncelikli hedefi bu isimleri bonservisleri ile yollamak. Ancak geçen senelerde olduğu gibi kiralama fikrine de sıcak bakılıyor.