Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Shinji Kagawa: Şımarmamalıyım

Shinji Kagawa: Şımarmamalıyım

Taraftarın sevgilisi haline gelen Kagawa, Beşiktaş'ta ilk günden itibaren gördüğü sevgi ve saygıdan çok memnun olduğunu söyledi ve ekledi, "Şımarmadan katkı yapmalıyım"

Shinji Kagawa: Şımarmamalıyım

Siyah-beyazlı futbolcu kendisi için her şeyin yolunda gittiğine vurgu yaptı, “Bu kadar hoş karşılanmam normal değil. Ama ben buraya böylesi bir nazikliği veya saygıyı almak için gelmedim. İyi futbol oynamak ve skora katkı yapmak için buradayım. Güzel şeyler yapmak istiyorum, şımarmamalıyım” diye konuştu.

Beşiktaş’ın yeni transferi Shinji Kagawa, Japon basınına özel bir röportaj verdi. Antalyaspor deplasmanında 3 dakikada attığı 2 golle büyük bir heyecan dalgasına neden olan yıldız futbolcu, “Türkiye’ye ilk geldiğim günden beri saygıyı hissediyorum. Belli bir seviyeye gelmiş oyuncuların Türkiye’ye gelip güzel bir hisle futbol oynayabilmelerinin nedeninin de, insanların kendilerine gösterdiği bu saygı olduğunu düşünüyorum” dedi.

‘Herkes geliyor’

Kariyer hedefleri doğrultusunda takıma katkı yapmaya çalıştığının altını çizen Kagawa, “Şu anda ortam çok iyi. Bu kadar hoş karşılanmam normal bir şey değil. Ama ben buraya böylesi bir nazikliği veya saygıyı almak için gelmedim. İyi futbol oynamak, skora katkı yapmak ve iyi sonucu bırakmak için buradayım. Güzel şeyler yapmak istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Devre arası Beşiktaş kadrosuna katıldığı ilk günden beri hayatından son derece memnun olduğunu da kaydeden 29 yaşındaki Japon yıldız, “Burada bana çok saygı gösteriliyor ancak böyle oluyor diye de şımarmamalıyım. Çünkü burada benim için en önemlisi takıma katkı sağlamak ve dolayısıyla iyi sonuç çıkarmak için çabalamam gerekiyor. Bu benim geleceğim açısından da gerekli bir şey” diye konuştu.

Türkiye’de gördüğü futbolla ilgili görüşlerini de paylaşan Shinji Kagawa sözlerine şöyle devam etti: “Ataklarda herkes kale önüne geliyor. Geriye gelip topu alacak oyuncu eksikliği var. Bu rolü ben üstlenebilirsem, çeşitlilik yaratabilirim. Atakları daha iyi koordine edersek sonuca daha rahat gideriz.”

Radio Ga Ga mutluluğu

Queen grubunun meşhur şarkısı Radio Ga Ga’nın sözlerinin değiştirilip, “All we need is Shinji Kagawa - Tek ihtiyacımız olan Kagawa” şeklinde söylenen biçimi, Manchester United ve Borussia Dortmundlu taraftarlar tarafından yıllarca statlarda söylenmişti. Bu şarkının İstanbul’da da söylenmesinden mutluluk duyduğunu kaydeden Japon futbolcu, “Baktım ki takım arkadaşlarım maçtan önce soyunma odasında şarkıyı söylüyorlar. Öyle görünüyor ki bu şarkı Türkiye’de bile çok meşhurmuş” dedi.

Haberin Devamı

(Milliyet)