Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Servet Yardımcı: İstanbul’da fantastik bir final olacak

Servet Yardımcı: İstanbul’da fantastik bir final olacak

TFF Başkan Yardımcısı Servet Yardımcı, 2020 yılında Şampiyonlar Ligi finalinin fantastik olacağını belirtti

Servet Yardımcı: İstanbul’da fantastik bir final olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2020 yılının finaline ev sahipliğini yapacak İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı, Avrupa basınında heyecan yaratmaya devam ediyor.

Avrupa’nın iki önemli haber ajansı AFP ile Reuters, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Servet Yardımcı ile bir röportaj yaptı.

Kiev’deki finalin ardından gerçekleşen röportajda, 2005’te yapılan İstanbul finali ve son dönem hakkında bilgiler paylaşıldı.

Servet Yardımcı, çok iyi bir sürecin kendilerini beklediğini bildirerek, “2005 yılı belki ev sahipliği için erkendi. Stat yeni bitmişti ve yol konusunda tek bir yol vardı ve alternatif yoktu. Taraftarlar tek bir yoldan geliyordu. Taraftarların zamanında stada gelememesi gibi sıkıntılar olmuştu. Ancak bugün her şey değişti. Koşullar, yollar, ulaşım, havalimanları, konaklamalar ve iletişim gelişti. Bu tip konularda asla problem yaşanmayacaktır. Bana göre İstanbul’da fantastik bir final olacak” dedi.

Servet Yardımcı ayrıca bu yıl Kiev’de yaşanan problemlerin İstanbul’da olmayacağını da belirterek, Türkiye’de 12 şehirde yapılan statların ve yaşanan gelişimin önemli olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

(Celal Umut Eren / Skorer)