Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şenol Güneş'ten transfer açıklaması

Şenol Güneş'ten transfer açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten transfer açıklaması

Güneş'in açıklamaları şöyle;

"İkinci gol bize yakışmadı"

"Rakibimizin neredeyse poziyonu yok. Oyun bizim kontrolümüzdeydi. 1-0 öne geçtik, 2-1 öne geçtik. Rakibin 2 şutu, 2 golü var diyebiliriz. Biz attığımız gollerden sonra oyunun temposunu düşürdük. Kontrol bizdeydi. Rakibin şansı da yardım etti. İkinci gol bize yakışmadı. İkinci golde taç sonrası seken top, rakibe vurdurmamız, yediğimiz gol, bize yakışmadı."

"Alabileceğimiz 3 puanı alamadık"

"İlk yarıda atılan golleri vuruş tekniği olarka kabul edebiliriz. Oyun üstünlüğü, skor üstünlüğüne yansımadı. Hak ettiğimiz, alabileceğimiz 3 puanı alamadık. Üzgünüz. Yeni transferlerin uyum sorunu yok. Yeni gelen oyuncular adapte olmaya çalışıyor. Bu bir hizmet yarışı. Bugün itibariyle istediğimiz noktada değiller. Bunu görüyoruz."

Güneş'ten transfer açıklaması

Transferi ben yapmıyorum. Yönetim yapıyor. Konuşmam doğru olmaz. Önümüzdeki maça bakacağız. Türkiye sonunda bir hoca buldu. Nezaketen biz gittik ve görüştük. Niyetimiz kendi işimizi iyi yapmak. Çin'e gitmenin bir zaman kaybı olabilir ama bunun telafisi olabilir. Bu seviye giderek yukarıya gidecek. Öyle çalışıyoruz. Bu su molası neden veriliyor bilmiyorum. O zaman uzatma dakikası su molası için mi veriliyor. Bir de çay molası versinler.

Haberin Devamı