Gazete Vatan Logo
Voleybol Savaşçı bir ruha sahibiz

Savaşçı bir ruha sahibiz

Eczacıbaşı VitrA’nın 4 yeni transferi ilk röportajlarını VATAN’a verdi:

Savaşçı bir ruha sahibiz

Güldeniz: “Amacımız güzel bir voleybol izletmek. Başarının geleceğine yürekten inanıyorum.”

Meliha: “Umarım hem lig hem Kupa Voley hem de CEV Kupası’nda şampiyonluğu ulaşırız.”

Ezgi: “Umarım kısa süre içersinde iyi bir takım olup, güzel de bir mücadele veririz.”

Beyza: “Takımların hepsi iyi transferler yaptı. Sultanlar Ligi yine çok zorlu olacak.”

BU sezon 3 (CEV Kupası, Venus Sultanlar Ligi, Kupa Voley) kulvarda birden mücadele edecek olan Eczacıbaşı VitrA’nın 4 yeni transferi Güldeniz Önal, Ezgi Dilik, Beyza Arıcı ve Meliha İsmailoğlu VATAN’a özel açıklamalarda bulundu:

GÜLDENİZ ÖNAL: “Heyecanlıyım yeni sezon için. Eczacıbaşı VitrA’nın büyüklüğünü ve profesyonelliğini bilmeyen yoktur. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Milli takımdan da tandığım, daha önce oynadığım oyuncular da var. Yavaş yavaş adapte olmaya çalışacağız. Hızlı bir şekilde başlıyoruz sezona. Herkese yeni sezon hayırlı olsun.

BURADA amaçlanan şey iyi voleybol oynamak ve güzel bir voleybol izletmek. Başarının geleceğine inanıyorum. Gençlerden de biz tecrübelilerden de daha iyi verim alınacaktır. CEV Kupası’nı geçen sezon G.Saray’la oynadım nasip olmadı. Bu sene olur inşallah.”

Haberin Devamı

‘LİGİMİZ EN İYİSİ’

EZGİ DİLİK: “Uzun bir aradan sonra F.Bahçe’den farklı bir takıma geldim. Umarım her şey çok güzel gidecek. Çok heyecanlı ve güzel bir sezon bizleri bekliyor. Takımdaki en güzel şey, çok savaşçı bir ruha sahip olmamız. Umarım bundan sonra kısa sürede iyi bir takım olup, güzel de bir mücadele veririz. Bu sene seyircilerimiz mutlu bir Eczacıbaşı izleyecek diye düşünüyorum.

KENDİMİZİ lige ne kadar iyi hazırlarsak diğer kulvarlar Kupa Voley ve CEV Kupası’nda da başarı olacaktır. Çünkü Venus Sultanlar Ligi dünyanın en iyisi.”

BEYZA ARICI: “Öncelikle Eczacıbaşı vitrA’ya geldiğimi için ve bu formayı taşıdığım için çok mutluyum. Yeni sezon için de heyecenlıyım. Umarım güzel bir yıl olacak. Gayet sakin ve güzel idmanlara başladık, böyle sürmesini temenni ediyorum.

LİG geçen sezon olduğu gibi yine zorlu geçecek. Takımlar iyi transferler yaptı. Çekişmeli ve güzel olacak. Kimseyi hafife almak gibi bir lüksümüz yok kesinlikle. Başarının gelmesini istiyoruz.”

Haberin Devamı

MELİHA İSMAİLOĞLU: Çok da yabancılık çekmedim şimdiye kadar. Takımdaki çoğu oyuncuyu tanıdığım için. Alışma süreci çok çabuk geçti gerçekten. Her şey çok güzel gidiyor. Antrenörümez bizi şu an strese de sokmuyor. Antrenörümüz Marco Aurelio Motta’nın da dediği gibi, çok iddialı bir takımız. Daha genç isimlerden kurulu bir takım oldu bu sene ama bütün takımlarla savaşabilecek bir ekibiz.

UMARIM hem lig hem Kupa Voley hem de CEV Kupası’nda şampiyonluğa ulaşırız.”