Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Şansal Büyüka'nın iddiasına Öztürk'ten cevap!

Şansal Büyüka'nın iddiasına Öztürk'ten cevap!

Maraton programının moderatörü, gazeteci Şansal Büyüka, sezon sonunda Rıza Çalımbay'ın Antalyaspor'dan ayrılacağını açıkladı. Büyüka'nın bu açıklamasının ardından Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, sosyal medya hesabından bu iddiayı yalanladı...

Şansal Büyüka'nın iddiasına Öztürk'ten cevap!

Bu sezon Antalyaspor’un başına geçtiğin anda kırmızı-beyazlılara büyük ivme kazandıran Rıza Çalımbay sezon sonunda takımdan ayrılıyor. Küme düşme hattında aldığı takımla sezonu 5. sırada bitirmeyi 33. haftada garantileyen tecrübeli teknik adamın bu ayrılığını Şansal Büyüka duyurdu.

Maraton programında bu bilgiyi paylaşan Büyüka’nın paylaştığı haberler kırmızı-beyazlı takımın dünyaca ünlü bir teknik adamla anlaştığı iddiaları da güçlendi. Antalyaspor’un adı son olarak Leicester City’yi çalıştıran ve Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Ranieri ile anılmıştı.

Kırmızı-beyazlılar, Başakşehir eğer Türkiye Kupası’nı kazanırsa UEFA Avrupa Ligi’ne gitme hakkı kazanacak.

Antalyaspor'dan Rıza Çalımbay açıklaması!

Antalyaspor'un Başkanı Ali Şafak Öztürk, Rıza Çalımbay'ın takımdan ayrılacağı haberleri üzerine bir açıklama yayınladı.

Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Antalyaspor tarihinin neredeyse tüm rekorlarını kıran, takımı dipten almış Rıza Hocamızı bırakmak gibi bir niyetimiz tabi ki yok. Antalyaspor'un bu tarihi günündeki başarıyı lütfedip 15-20 saniye konuşan, bu geniş(!) süre içerisinde de sportif başarımız yerine camiamızın moralini bozacak asılsız iddiayı ortaya atmak yakışmadı.." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı