Gazete Vatan Logo
Galatasaray Şampiyonluğun matematiği 8'de 8

Şampiyonluğun matematiği 8'de 8

F.BAHÇE deplasmanında alınan beraberlikle birlikte sarı-kırmızılılar da liderliğini sürdürdü.

Şampiyonluğun matematiği 8'de 8

Başekşehir’in Beşiktaş’ı yenmesi ile birlikte zirvede işler yine karışırken teknik direktör Fatih Terim de zorlu fikstüre hazırlanıyor. Milli maçlar için verilen ara sonrasında 5 maçlık çok kritik bir süreç de G.Saray’ı bekliyor. Trabzon, Başakşehir, Beşiktaş, G.Birliği ve Alanya bu süreç içinde G.Saray’ın rakipleri olacak. G.Saray ligin ilk yarısında aynı fikstürde 9 puan kaybederken Fatih Terim de takımını bu sürece hazırlayacak.

OYUNCULARININ 3 gün tatil yapmasını isteyen Terim sonrasında ise çok zorlu bir dönemin kendilerini beklediğini herkese hatırlattı. Herkesin puan hesaplamaları yaptığını ancak bu süreçte her maçı kazanmaktan başka çareleri olmadığını teknik ekip dahil herkese anlatan Fatih Terim, oyuncularını da izin dönüşü yüksek tempolu ve stresli bir dönemin beklediğini şu ifadelerle anlattı:

HERKESİ UYARDI

“ŞAMPİYONLUK için zorlu bir sürece giriyoruz. Fikstürde kolay maç yok. Her takımın kendisine göre bir planı var. Rekabet daha da artacak. Derbiler bundan sonra iç sahada. Bu bizim için bir avantaj. Puan hesaplaması yok! Her maçı kazanmalıyız şampiyonluk için. Ben işin matematiğini yaptım. Şampiyonluğun matematiği 8’de 8 yapmak.”

Haberin Devamı