Gazete Vatan Logo
Galatasaray Şampiyonluğun ardından takıma veda etti

Şampiyonluğun ardından takıma veda etti

21. kez şampiyon olan Galatasaray'da ayrılığı Cedric Carrasso’nun eşi açıkladı.

Şampiyonluğun ardından takıma veda etti

CARRASSO VEDA ETTİ

SEZON başında yedek kaleci olarak kadroya katılan Cedric Carrasso’nun ayrılığını da dün eşi açıkladı.

Joy Carrasso, şu sözlerle G.saray taraftarına eşi adına veda etti: “İstanbul’dan ayrılacağımız için çok üzgünüz. Bu şehir ve insanlarını gerçekten çok özleyeceğiz. G.Saray bizim için çok güzel bir deneyim olarak kalacak.”

Tarık Çamdal’a protesto
OYUNCULAR arasında taraftarın tek tepkisi Tarık Çamdal’a oldu. Mustafa Sandal’ın Aya Benzer şarkısı ile sahneye çıkan Tarık’a büyük tepki olurken müziğin sesi açıldı ancak bu da taraftarın tepkisinin önüne geçemedi.
Yasin: Gomis olmasa bIz de olmazdık
YASİN Öztekin, G.Saray’ın 21. şampiyonluğunda Bafetimbi Gomis’in katkısının altını çizdi. Sarı-kırmızılılarda 2. şampiyonluğunu yaşadığını ve 6. kupasını kaldırdığını ifade eden Yasin şunları söyledi:
“ÇOK mutluyum. Sezon başında şampiyon olmak istiyorduk, çünkü 2 sezon olamadık. Fatih hoca geldikten sonra daha da iyi olduk, daha da güçlü olduk. Hocamız baba gibi. Bir sözü bile insanı o kadar motive ediyor ki, sahaya çıkınca her şeyi yapmaya çalışıyorsun hem onun için, hem de taraftar için. Maça o kadar hırslı oluyorsun ki, bunu zaten bu sene herkes görüyor. İnşallah uzun süre burada kalır.
G.SARAY’A gelen forvetin gol atması lazım. Gomis’e elimizden geldiğince yardım ettik. O olmasaydı, biz olmadık. Huzur olması için neşe olması lazım, biz de bunu iyi başardık.’’
Urlusa Roque: Taraftara aşığım
TÜRK Telekom Stadı’ndaki maçlarda birçok kez G.Saray bayrağını sallayan Maicon’un eşi Ursula Roque taraftarı göklere çıkarrdı: ‘’G.Saray’a aşığım, G.Saray taraftarına aşığım. Şu ana kadar gördüğüm en iyi taraftar, kendimi maçlara çok kaptırıyorum.
ŞAMPİYONLUĞA çok inanıyordum, takımdaki hırsı, isteği görüyordum ve ilk dakikadan beri şampiyonluğa inanıyordum.”
Belhanda ilahi ile geldi
SARI-kırmızılı ekibin Faslı oyuncusu Younes Belhanda, takım arkadaşlarının seçtiği şarkıların aksine bir ilahi ile sahneye yürümeyi tercih etti. Belhanda’nın ismi anons edildiğinde, stat hoparlörlerinden, “Taleal bedru aleyna” ilahisi çalındı.
‘Aziz Başkan bizi bırakma’
SARI-kırmızılı taraftarlar şampiyonluk kutlamalarında ezeli rakip F.Bahçe ve başkan Aziz Yıldırım’a da gönderme yaptı. Tribünler Aziz Yıldırım için ‘’Taraftarız biz, çekeriz cefa, Aziz Başkan bizi bırakma’’ diye tezahürat yaptı.

Haberin Devamı