Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Golf şampiyonasının kazananı Tommy Fleetwood

Golf şampiyonasının kazananı Tommy Fleetwood

Turkish Airlines Open 2018 kapsamında düzenlenen Türk Hava Yolları Sahil Golf Şampiyonası'nın kazananı,İngiliz sporcu Tommy Fleetwood oldu.

Golf şampiyonasının kazananı Tommy Fleetwood

Dünyaca ünlü golfçüler Tommy Fleetwood ve Justin Rose, Turkish Airlines Open 2018 kapsamında Regnum Carya Golf & Spa Resort'un sahilinde kurulan üç delikte kozlarını paylaştı.

Ryder Kupası takım arkadaşları Fleetwood ve Rose, Türk Hava Yolları'nın uçtuğu bazı destinasyonlardan önemli sembollerin şekliyle tasarlanmış kumdan ikonik heykeller arasındaki vuruşlarıyla, bu alanda da yeteneklerini sergiledi.

Mısır Piramitleri, Bali'deki Ulan Danu Bratan Tapınağı ve İstanbul'un en önemli simgelerinden Kız Kulesi'nin şeklinde kumdan tasarlanan heykellerin arasında gerçekleştirilen eğlenceli oyunu Tommy Fleetwood kazanırken, kendisine iki business sınıfı bilet hediye edildi.

Üç ikonik sembol arasında gerçekleştirilen turnuvadan övgüyle bahseden Fleetwood, "Harika bir deneyim oldu. Kurgu gerçekten şahaneydi. Burası, Toros Dağları ve her şeyiyle olağanüstü bir yer. Turkish Airlines Open turnuvasının start aldığı tarihten itibaren burada olmak, benim için büyük keyif. Kazandığım iki business bilet de tabii cabası." diye konuştu.

Haberin Devamı

Sahil şampiyonluğunu rakibi Tommy Fleetwood'a kaptıran Justin Rose ise, "Bu rekabete sahne olarak böyle bir tercihin kullanılmış olması kesinlikle çok eğlenceli ve müthişti. Umarım bir gün, kaybettiğim şampiyonluğu geri kazanma şansına sahip olurum." ifadelerini kullandı.

Sahil şampiyonasına ilişkin görüşünü aktaran Türk Hava Yolları Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu da oyuncuların oldukça farklı bir platformda yeteneklerini test etme imkanı bulduğunu dile getirdi.