Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ryan Babel: "Galatasaray'da kalsaydım EURO 2020 şansını kaybedebilirdim"

Ryan Babel: "Galatasaray'da kalsaydım EURO 2020 şansını kaybedebilirdim"

Galatasaray'ın Ajax'a kiraladığı Hollandalı yıldız Ryan Babel çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı- kırmızılı takımda kaldığı sürece milli takıma seçilememe riski olduğunu söyleyen 33 yaşındaki yıldız, "Ayrıca Galatasaray'da kalsaydım, EURO 2020'de oynama şansımı kaybedebilirdim." dedi.

Ryan Babel: "Galatasaray'da kalsaydım EURO 2020 şansını kaybedebilirdim"

Galatasaray'ın sezon sonuna kadar Ajax'a kiraladığı Ryan Babel, ülke basınına konuştu. Hollandalı yıldız, hem EURO 2020 hem de Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"G.Saray'da bazen Jong'un oynadığı pozisyonda top alıyordum"

"Galatasaray'daki dönemim çok kötü gitmedi ama çok iyi de gitmedi. EURO 2020'de yer almak istiyorum ve bunun için de iyi işleyen bir takımda oynamalıydım. Galatasaray'da bazen Frenkie de Jong'un oynadığı pozisyonda top alıyordum. Bu da benim alışık olmadığım, zor bir durumdu. Topu kaybettiğiniz an risk büyüyordu. Bu tarz zorluklar yaşadığım oldu"

"Bu benim son turnuvam olacak. Riske giremezdim"

"Ayrıca Galatasaray'da kalsaydım, EURO 2020'de oynama şansımı kaybedebilirdim. Bu benim son turnuvam olacak. Riske giremezdim"

Galatasaray kulübü KAP'a yaptığı açıklamada Ryan Babel'in 1.550.000 euro kiralama edeliyle sezon sonuna kadar Ajax'a kiralandığını duyurdu.