Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Rus takımları hükmen mağlup!

Rus takımları hükmen mağlup!

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'deki maçlarına gelmeyen Rus temsilcileri Belogorie Belgorod ile Dinamo Moskova'nın hükmen mağlup sayılmasına karar verdi.

Rus takımları hükmen mağlup!

Avrupa Voleybol Konfederasyonu, Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde, Türkiye'deki maçlarına gelmeyen Rus Belogorie Belgorod ile Dinamo Moskova'nın, bu karşılaşmalarda hükmen mağlup sayılmasına karar verdi

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre CEV, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde, A Grubu'nda Arkas Spor'un rakibi Belogorie Belgorod ile Ziraat Bankası'nın B Grubu'nda yer alan rakibi Dinamo Moskova'nın, 3. haftada Türkiye'de yapılması gereken maçlarda hükmen mağlup sayılmasını kararlaştırdı.

Bu karara göre iki Türk ekibinin hanesine 3'er puan daha eklenecek. Dördüncü maçların geride kaldığı ligde, A Grubu'nda 5 puanla 3. sırada yer alan Arkas Spor, 8 puanla ikinci sıraya yükselecek.

B Grubu'nda 6 puanla 2. sırada yer alan Ziraat Bankası ise 9 puanla bir basamak yükselerek, 7 puanlı Dinamo Moskova'dan liderliği devralacak.