Gazete Vatan Logo
İspanya Ronaldo önerdi, Real harekete geçti

Ronaldo önerdi, Real harekete geçti

Ballon d'Or 2017'yi 5. defa kazanarak büyük bir başarı elde eden Cristiano Ronaldo'dan Real Madrid yönetimine ilginç bir öneri geldi. Portekizli süperstar, kulüp yönetimine Milan'ın yıldızı Andre Silva'nın transfer edilmesi gerektiğini söyledi.C

Ronaldo önerdi, Real harekete geçti

Hakkında Real Madrid'den ayrılacağına yönelik spekülasyonlar çıkan Cristiano Ronaldo'nun kulüp yönetimine ara transfer dönemine ilişkin tavsiyelerde bulunduğu iddia edildi.

İspanya'da yayım yapan Diario Gol isimli internet sitesinin haberine göre Portekizli yıldız, yönetime Inter'in gözde golcüsü Mauro Icardi'nin yerine başka bir ismin alınması gerektiğini söyledi.

Haberde Ronaldo'nun Icardi yerine kendisinin Portekiz milli takımından da arkadaşı olan Milanlı Andre Silva'nın transfer edilmesini istediği yazıldı.

15 haftası geride kalan La Liga'da lider Barcelona'nın 8 puan gerisinde bulunan Real Madrid, özellikle gol yollarında büyük bir sıkıntı çekiyor.

Takımın muhteşem üçlüsü Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Gareth Bale, ligde şu ana dek yalnızca 8 kez fileleri havalandırabildi.

(Fanatik)